עבור לתוכן

אממ..יש לי שאלה..(לא ידעתי איך לקרוא לת'ראד הזה)

Featured Replies

פורסם

איזה רזולוציות ורמות איכות רוב המשתמשים מפעילים ב3DMARK?!...ז"א איך זה אפשרי להשוות תוצאות בין אנשים אם כל אחד משתמש ברזולוצייה שונה וכו'..יענו אם אני כרגע עושה benchmark ל8800GTS על רזולוצייה 1600X1200 עם כל האפשרויות למיניהם פעילות ואני מקבל נגיד משהו בסביבות ה 7-6פלוס ומישהו אחר שעושה באנצ' לבואו נגיד 7950GT שלו עם רזולוצייה 1024X768 עם חלק מהאופצויות מכובות ומקבל משהו די קרוב לתוצאה...אז איך אפשר להשוות?!...האם יש רף מסויים שצריך להשתמש בו למען השוואות?!...או שפשוט כדאי כל פעם שאתה רוצה לדבר על התוצאה שלך מומלץ שתרשום את כל פרטי הבאנצ' שעשיתה?!...

לתראד הזה אין תכלית או קשר אין סיבה או משמעות סתם המוח שלי עובד שעות נוספות לאחר 12 שעות עבודה+שעתיים ....."מחקר"...חיחיחי

פורסם

עדיף לעשות את הבדיקה על הגדרות ה DEFAULT

פורסם

זה אמור להיות די ברור לך שיש הגדרות דפולט ... :)

פורסם
  • מחבר

וואלה ?!..באמא שלכם?!...נו בחיית ברור שאני יודע אבל למשל ראיתי פה עכשיו מישהו שהיתלונן על התוצאה שלו ב3DMARK 06 ואמרו לו להוריד את הרזולוצייה וגם להוריד כמה אפשרויות בכדי לקבל תוצאה גבוה יותר...אז יענו מה הולך פה?!...לא צריך לקבוע מן רף מסויים בתוך הפורם הישראלי שלנו בתוך התראד של השוואת ציונים שכל מי שבודק יוכל להשוות לאחרים שבדקו פחות או יותר על אותם תנאים?!...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים