עבור לתוכן

ALAN WAKE, מי אמר שמיקרוסופט לא יודעים לעשות משחקים...

Featured Replies

פורסם

קראתי הרגע על משחק חדש שיוצא, בשם ALAN WAKE, משחק שווה אמור להיות, תראו את הסרטון שלו ב-YOUTUBE, אני אישית חטפתי התקף קור וצמרמורות, לא כי אני פחדן, פשוט כי זה היה מפחיד... בקיצור, הפיזיקה במשחק מדהימה, ויש עוד...

פורסם

קישור יהיה נחמד אתה יודע :xyxthumbs :smile1:

פורסם

לינק? (הגבת חצי שנייה לפני^)

פורסם

המשחק הוא של רמדי, החברה שפיתחו את מקס פיין

פורסם

Off Topic: מישהו זוכר איך קוראים למשחק שבו אתה משחק רוצח שכיר ומסתובב ברחבות עכו העתיקה?

On Topic: נראה משחק סבבה :D

פורסם

^^

כן לא הבנתי מה הקשר של רדמי(מקס פיין) למיקרוסופט.

יש כתבת בקרוב ב Gamer.

מן הסתם, זה הסגנון של רמדי. המשחק יהייה מן הסתם סטייל מקס פיין.

כבר אמרו שהוא יהייה מגוף-שלישי ושהעלילה תהייה הדבר המרכזי(כמו במקס פיין)

פורסם

:o :o :o :o :o :o

CRYSIS - THE CITY!

מדהים! בהתחלה חשבתי שזה סתם טרילר... אבל אחרי שראיתי אתזה [זה מכנס הIDF של אינטל....]L:

הבנתי שזה המשחק עצמו! :o

פשוט מדהים ה'טונדו' ! והמים! :o :o

קשה לחפש בYOUTUBE?:

http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=ALAN%20WAKE&search_sort=video_view_count&search_category=0

פורסם

Off Topic: מישהו זוכר איך קוראים למשחק שבו אתה משחק רוצח שכיר ומסתובב ברחבות עכו העתיקה?

כאילו assassins creed נו דה חחחח אני מת שיצא כבר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מצטער שלא הבאתי לינקים, פשוט הייתי קצת משותק מפחד... בכל מקרה, תראו גם את זה מ-IDF ארה"ב, מפעילים שם את המשחק על מרובע ליבות, ובניגוד לנוקשות הרגילה שלהם, INTEL אפילה עשתה לו OVERCLOCK... בכל מקרה, REMEDY היא עכשיו חטיבה במיקרונוד, אז הם כן קצת קשורים...

פורסם

אממ לא, הם עדיין חברת פיתוח עצמאית...

פורסם

אכן נראה מרשים.

אגב, הסרטון הזה (ודיון שלם) כבר היה פה בפורום לפני יותר מחודש.

תריצו חיפוש.

פורסם

מדהים...

זה הסוף של כרטיס הPhsyX ?

פורסם
  • מחבר

מדהים...

זה הסוף של כרטיס הPhsyX ?

יש מצב... אבל נקווה בשביל AGEIA שלא... בכל מקרה, נקווה שהמשחק יתמוך בו, אבל לא כמו CELL FACTOR, גם יסתדר בלעדיו...

פורסם

זה המשחק שהוצג על הQX6700 ליפני כמה זמן...

הם אמרו שהם הישתמשו בכל 4 הליבות לפיזיקה שלו אז באמת כדאי שתיהיה לו פיזיקה ברמה גבוה מאוד (מאוד) ...

הכרטיס של AGEIA הוא סתמי, הוא מוריד את הביצועים. ככה שאם המשחק תומך בכפולי/מרובעי ליבה עבור חישובי פיזיקה זה עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים