עבור לתוכן

שאני מפרמט את המחשב(לא פירמוט ראשוני)אני יכול לעשות תמיד פרמוט מהיר או עדיף שלא?

Featured Replies

פורסם

זה עוד כלום!

אני שמעתי פעם טכנאי אומר את הקטע הבא:

"יש לך ווירוס ב registry תמחק אותו דרך ה system של ה BIOS ב CONFIG של ה setup

(ועוד איזה 10 דברים לא קשורים שאני לא מצליח להיזכר בהם...). אבל זה תהליך מאוד מורכב ארוך ומסוכן,

אם לא תעשה אותו נכון המחשב שלך לא יעבוד, אני ממליץ שרק טכניאים מוסמכים יעשו את זה."

בסך הכל המחשב של אחותי עשה בעיות ואני לא הייתי בעיר לכמה ימים אז היא החליטה לשלוח אותו לטכנאי מחשבים, ואחרי יומיים

כשחזרתי היא סיפרה לי שהוא עדיין לא סיים את המחשב, אז הרמתי טלפון וזאת הייתה התשובה שלו.

אחרי שסיימתי לצחוק שאלתי אותו איזה הסמכה יש לו והבנאדם ענה לי בשיא הרצינות:

"יש לי את ההסמכה הבין לאומית A+ טכנאי מחשבים מוסמך של Microsoft "

ישר קפצתי לאסוף את המחשב, בדקתי אותו בבית ותוך בערך שעה (כולל הפסקת קפה) גיליתי שהספק הוא הבעיה.

ועכשיו הלקח מהסיפור: בחיים אל תקשיב לטכנאי מחשבים ואל תנסה ללמוד מהם כלום, במקרה הטוב הם קצת יטעו אותך

ובמקרה הגרוע הם יספרו לך איך לנקות ווירוסים דרך ה BIOS או למה כתיבת טבלת קבצים חדשה מזיקה להרד דיסק שלך.

דרך אגב, "הרד דיסק שנעלם" - זאת בדרך כלל בעיה בהרד דיסק או/ו בספק כוח. והרד דיסק שעושה רעשים

זה 99% הרד דיסק פגום. אין ל 2 הדברים האלה שום קשר למערכת קבצים שלך, זה משהו שהייתי מצפה

ממנו ללמד אתכם ב 3 שנים.

מבחינת ההרד דיסק שלך כתיבת מערכת קבצים חדשה היא כמו בדיוק כתיבה רגילה של מידע אז אם אתה טוען שזה

הורס לך את ההרד דיסק חכה מה יקרה בהתקנה של ווינדוס או כשאתה מתקין מחשחקים או כשווינדוס משתמשת ב Page file שלך.

אם הטענה שלך נכונה אז צריך להחליף הרד דיסק כל 10 דקות.

פורסם

יש לו הסמכה בינלאומית +A, והוא לא יודע אפילו שהמסמיך זה COMPTIA.

אני מנחש שכיום הוא כבר לא בתחום.

פורסם

ותזכור שגם compTIA מאוד אוהבת לפרסם את עצמה ליד השם של ההסמכות שהיא מחלקת,

למעשה היא אוסרת עלייך להגיד/לכתוב " A+ " אתה צריך להגיד/לכתוב " + compTIA A ".

אני מנחש גם שהוא עדין עובד בזה כי זה קרה לא כלכך מזמן, וחוץ מזה ל 80% מהטכנאים אין שום הסמכה או במקרה

הטוב יש להם את התעודה מהקורס שהם עברו שמוכיחה שהם חיממו את הכיסא X זמן.

בשביל להיות היום טכנאי מוצלח צריך לדעת יותר לרמות אנשים ופחות לתקן מחשבים, והוא די טוב בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים