עבור לתוכן

מחפש IP של שרת PROXY מלונדון

Featured Replies

פורסם

מחפש IP של שרת PROXY מלונדון

פורסם

http://www.google.com/search?hl=en&q=proxy+list&btnG=Google+Search

לפני שאתה עושה דברים לא חוקיים קח בחשבון שרוב הפרוקסים שומרים לוג על דבר שאתה עושה,

והאדמיניסטרטורים ישמחו לשלוח עותק לכל מי שמנסה לאתר אותך, בגלל שלרוב מדובר בשרתים

ש ה ACL לא מוגדר נכון (או אין אחד בכלל) ולכן הם לא מודעים שהפרוקסי שלהם משמש את "הציבור הרחב".

והחצי השני זה פשוט honeypots (הכינוי שלהם זה Sugarcanes).

פורסם

זאת אומרת שיש מלא שרתים שהקימו אותם כדי לתפוס כאלה שמשתמשים בפרוקסי כדי לעשות דברים לא יפים?

פורסם

נכון מאוד.

ויש גם כאלה שנוצרו בשביל לגנוב סיסמאות וכו'

פורסם
  • מחבר

אני רק רוצה להרשם למשחק WARROCK דרך IP אחר.

כי את ה-IP של ישראל הם חסמו...

ואיזה סיסמאות הם גונבים??

פורסם

אין דברים בחינם. אם אתה מתחבר דרכם לאתרים אחרים, כל המידע שאתה שולח ומקבל עובר דרכם והם יכולים לצפות בו. אם עוברות שם ססמאות, הם יכולים לראות גם אותן.

פורסם

לגבי פרוטוקולים כמו HTTP ששולחים מידע ב clear text ,אפשר לגלות את הסיסמאות בקלות.

פרוטוקולים כמו HTTPS (שזה HTTP על SSL ) שמצפינים את התקשורת, אפשר לבצע MITM ,

הדפדפן כמובן יציג לך אזהרה גדולה אבל רוב המשתמשים יבחרו להתעלם ממנה.

אם אתה משתמש ב Proxy ציבורי בחיים אל תעביר סימאות ומידע חשוב ב HTTP או לצורך העניין FTP

או כל פרוטוקול אחר ששולח מידע ב clear text. ואם אתה משתמש ב HTTPS בשביל להעביר מידע תוודא

שאתה לא מקבל שום הודאות מחשידות לגבי המקור של ה certificate.

תזכור גם ש Proxy יכול לעשות לך redirection וכל מיני דברים לא נעימים אחרים, ולכן תהיה קצת יותר זהיר כשאתה

משתמש ב proxy ציבורי.

דרך אגב, למה שמשחק יחסום כתובות IP מישראל?

פורסם
  • מחבר

שאל את המפתחים של WarRock. אני משער שזה בגלל שהרבה אנשים מתלוננים על זה שיש לישראלים פינג גבוה (שזה ממש שקר לי יש פינג של 70-50) אבל זה מה שקורה לאנשים לא יודעים לקרוא אנגלית ונכנסים לסרבר של USA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים