פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים שלום רב,אני רוצה לקנות וינדוס ויסטה מקורי ורציתי לשקול מחדש האם כדאי לקנות או לא, אני רוצה שתרשמו את היתרונות והחיסרונות של ויסטה כך שאני אחליט אם כדאי לקנות או לא....
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים חסרונות1-דרישות מערכת מאוד גבוהות יחסית להיום2-יש עדין חוסר תאימות ובעיות בתוכנות ודריברים מסוימים יתרונות1-DX10 2-ממשק גרפי יותר טוב בקיצור זה מה שזכור מהדברים הגדוליםואם יש לך מחשב מאוד חזק אז אני ממליץ על וסיטה אם לא XP כי יש בעיה לשדרג מחשב אם עותק חוקי ביגלל ההגבלות של מיקרוסופט
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים ויסטה ידידותית יותר.מאובטחת הרבה יותר.עובדת טוב יותר עם מרובי ליבה.מנצלת זיכרון טוב יותר.
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים קודם כל כמו כל מוצר בשוק אף פעם לא משתלם לקנות אותו כשהוא רק יוצא... במיוחד כשמדובר במערכת הפעלהתמיד אתה יכול להשיג את זה בחינם אבל אם אתה לא מתמצא במחשבים ומעדיף להמנע מכאבי ראש עתיידים בכללי לטווח הרחוק זה יכול להיות רעיון לא רע כל כך רע
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים ברור שיש בעיות תאימות! בגלל זה אני עכשיו לא עם ויסטה! ואני לא בויסטה כי אני עדין לא חושב שאני מנצל את הייתרונות שלה... !כשיהיה עוד גיגה זיכרון, כפול ליבה, DX10 אז אני יעבור אליה... בנתיים אין יתרון בה חוץ ממשק נוח...
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים הדרישות גבוהות מהכרטיס מסך לא מהמעבד.. התקינו וויסטה על P3 800 MHZ וזה עבד
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים ואיך זה עובד ?כמובן שפחות טוב ממערכות חזקות יותר אבל עדיין אפשר להשתמש בו...
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים הדרישות גבוהות מהכרטיס מסך לא מהמעבד.. התקינו וויסטה על P3 800 MHZ וזה עבדעובדת מצויין עם כרטיס מסך על הלוח +P4 1.8 + 400m ram
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים הבעיה היא שבתור משתמש מתקדם שרגיל לעבוד עם כמה תוכנות מסוימות ובעל אביזרים רבים שדורשים דריוורים אני בטוח שלמעלה מ50% מהם אין עדיין דריוורים לויסטה או אם בכלל יהיו בעתיד... לכן עדיף לתת למערכת לרוץ כמה חודשים עד שרוב החברות יישרו קו ויתאימו את עצמם
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים מערכת הפעלה מושלמת החיסרון היחיד מבחינתי שזה שלא כל במישחקים תומכים בא. הרבה יותר מהירה , יפה , זמינה , נוחה , מאובטחת , מחדשת , ומתקדמת מ XP. http://xs409.xs.to/xs409/06484/vistacoolppp.jpg
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים בהחלט מערכת ידודותית, אני כרגע גם עם XP וגם עם ויסטה, ואחת הסיבות שאני גם משתמש בXP הן שאין תמיכה בחלק מהתוכנות שאני משתמש, אבל כבר הרשימה של התמיכה של התוכנות בויסטה עלתה באופן יפה. בכל מקרה, יקח קצת זמן להתרגל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.