פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים יש כמה תוכנות שתומכות בזה.ICQ-לא.תעשה חיפוש בגוגל להעברת הודעות דרך LAN.
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים יש איזשהי דרך דרך הדוס לעשות הזאת, ממש בקלילות, אבל משום מה אני לא זוכר את הפקודה של זהאם מישהו יודע על מה אני מדבר, שישתף אותנובהחלט שימושי
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים אני חושב שזה NET SEND, אבל אתה צריך להפעיל את הMESSANGER SERVICE המעפן במחשב בשביל זה (אם הוא לא עובד).
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים אני חושב שזה NET SEND, אבל אתה צריך להפעיל את הMESSANGER SERVICE המעפן במחשב בשביל זה (אם הוא לא עובד).כן, צודק, הזכרת לי. זה NET SEND, אבל באמת דרעק שצריך להפעיל את הMESSANGER SERVICE הזה, אח''כ כל המחשב שלך מפוצץ במיליון הודעות של פרסומות שאחרים שולחים לך.
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים אם אני לא טועה SP2 מסדר את זה שלא תקבל שטויות כאלה מה אינטרנטואם יש לך ראוטר אז תזכור שזה פועל בשיטת BROADCAST ולא יעבור דרכו.
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים מה שיש בSP2 זה פשוט שהSERVICE הזה מגיע על DISABLED, זה הכל. ככה הם "פתרו" את הבעייה. אם תפתח אותו, יהיה שמח... עדיף פשוט לצעוק
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים נכון הם כיבו את הSERVICE ב SP2 אבל גם הוסיפו FIREWALL מובנה, שהוא הוא זה שמפסיק את זה.אצלי השירות מופעל ואין בעיות של הודעות מבחוץWINDOWS זו מערכת מעולה, רק צריך לדעת להשתמש בה ולעדכן אותה כמו שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.