פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים איך מוחקים אותו??!!?!?!?!?!?!?1הוא לא מופיע לי בהסרה / הוספה.חייב להיות שורת קוד מסויימת שכשרושמים אותה בRUN אז היא פותחת את תוכנית המחיקה של IE7 בבקשה תעזרו לי, אני נואש ???
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר כנס להסרה והסופה ובצד תלחץ "הוסף/הסר רכיבי וינדווס" ושם חפשזה רק מוחק את הקישורים אל התוכנה, לא את התוכנה עצמה
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים אם המטרה שלך היא לחזור ל-IE6, אתה צריך לעשות לעשות System restore.למה הלחץ להסיר אותו?
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים מחבר התקנתי אותו מלפני חודש בערך ככה ששחזור לא בא בחשבון :-\והלחץ הוא בגלל:1) יש לו מלא באגים מעצבנים.2) אני לא יכול להגיב ולעשות מספר דברים חשובים מאוד בשבילי שיכולתי לעשות בIE6בקיצור נשבר לי כבר ממנו....בבקשה תעזרו לי אני נואששש :-\ :-\ :-\
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים מחבר אני ממזמן בפיירפוקס, ( ) אך האתרים שאני עובד איתם לא תומכים בFF ולכן אני מעדיף את הIE6 באתרים אלה
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים כן מכיר, בעיקר אתרי ממשלה או חשבונות בנק וכו'חרא של דבראבל בשביל זה שווה להחזיק את הרוע הזה בלי לגעת ולהשתמש בו רק שחייבים,שוב תודה לאל על firefox. ;D
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים מחבר עדיין, באתרים שאני צריך זה לא עובד, בטח בגלל שהוא משתמש בקבצים של IE7 חברה תודה על העזרה, אני מקווה שביחד נצליח למחוק את הארור הזה.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים נסה את זה :http://www.tech-recipes.com/internet_explorer_ie7_tips1163.html
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים כן מכיר, בעיקר אתרי ממשלה או חשבונות בנק וכו'חרא של דבראבל בשביל זה שווה להחזיק את הרוע הזה בלי לגעת ולהשתמש בו רק שחייבים,שוב תודה לאל על firefox. ;Dלא חייבים, יש IE TAB ל firefoxגם לי היה בעיה עם האתרים האלו
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים לצערי, ה IETAB של FF גם מפעיל את הIE7.. להסרה, תוריד את התוכנה כפד שניזכר לעיל, אך לפני זה תוריד מהאתר של MS את הIE6, אחרי ההסרה של 7 תתקין את ה6.. ככה זה עבד אצלי..
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר יאבל תודה על העזרה אך בכל מקרה, הזכרתי כבר שההסרה של IE7 לא מופיעה אצלי בהוספה / הוסרה.ערן_מנוליו, זאת בדיוק הבעיה.... ד"א איך מחקת את IE7?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.