פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים שלוםאתמול באתי כרגיל להשמיע שירים במדיה פלייר, ואז שלחצתי על שיר מסויים, אז הוא נהיה כתום והופיעה לי ההודעה הבאה:"??ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שיש בעיה בהתקן הקול שלך. ייתכן שלא מותקן במחשב שלך התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בהתקן או שהוא אינו פועל כראוי."עכשיו, אני לא מבין כלום במחשבים וכל זה ואין לי מושג מה לעשות...אז אם מישהו יכול להסביר לי כמו שמסבירים למישהו כמוני מה לעשות כדי שאני אוכל לשמוע מוסיקה זה יהיה אחלה..אה, וזו לא רק המוסיקה שלא עובדת, אלא שבכלל לא שומעים כלום מהרמקולים. (גם האוזניות לא עובדות)תודה.נ.ב. אמרו כבר בפורום אחר להתקין דרייבר מחדש, וזה לא עבד.
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים הייתה לי ת'בעיה הזאת במחשב של אחותיורק התקנה מחדש של הווינדוס פתרה אותה,ככה שאם לא תמצא לזה שום פיתרון לך על התקנה מחדש..
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר אה וד"א, גם אחרי שהתקבנתי את הדרייבר, הסמל של הSound Max והסמל הזה של הרמקול שיש בווינדוס תמיד לא מופיע..
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים אתה בטוח שהתקנת את הדרייבר הנכון?אם לא תגיד לי איזה דגם זה ואני יחפש לך אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.