עבור לתוכן

כמה ליבות זה מספיק?

Featured Replies

פורסם

עכשיו ראיתי שניתן עוד מעט לחבר שני מעבדים של 4 ליבות ואז לקבל 8 ליבות, וחצי שנה אחרי זה יצא מעבד של 8 ליבות וא תוכל להשים 2

ולקבל 16, ואז יצא אחד של 16

מה הגבול ולמה זה טוב (למשתמש ביתי, שאולי משחק משחקים כבדים)

פורסם

מה הגבול? השמיים...

למה זה טוב? כשיצאו תוכנות/משחקים כוו' שיתמכו בזה וינצלו את זה אז זה יהיה טוב להכל

פורסם

תאמין לי שהיום 2 זה מספיק וגם עדיין אין תמיכה ב100% בכול הקשור לתוכנות/משחקים וכו...(בעתיד נדבר כבר)..

פורסם

היום אין הצדקה ל-4 ליבות למשתמש ביתי. ל-2 יש. אני מניח שעוד שנה יהיה אותו מצב עם 4 מול 8.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שין צורך ליותר מ 4 ליבות, כרגיל זו מסחטת כסף

ב PS3 עם ה 8 ליבות שלו המשחקים נראים כמו ב PC.

פורסם

אם זה המצב בPS3 אז חיי המדף קצרים מאוד.

פורסם

מספיקה אחת - תראה איך כדור הארץ מסתדר יפה עם אחת, וגם אנשים מסתדרים עם ליבה(מח) אחד, ועדיין יכולים להביס מחשבי על.

עכשיו ברצינות, לעבודות יומיומית משרדיות, גלישה באינטרנט ואפילו קצת משחקים - אין לך כל צורך, בטח שלא במהיריות המגה"צ הרצחניות שיש למעבדים היום.

פורסם

סוקרטס, אם להיות קטנוני, אז לבני אדם טריליוני "יחידות עיבוד" AKA נוירונים. אבל אני לא קטנוני :P

ת'כלס אני משער שהחל משלב מסויים, כל תוספת של ליבות תהיה משמעותית, כי יבנו את התוכנות על תשתית שמבוססת על סביבה מרובת ליבות מלכתחילה. אותה תשתית יודעת לנתב משימות בין הליבות. אבל ה-Overhead של תשתית כזאת יותר מדי גדול בשביל להצדיק את עצמי עם 2,4 או אפילו 8 ליבות.

היום אני לא רואה סיבה לקנות יותר מE6300 עבור משתמש ביתי פשוט (או גיימר).

פורסם
  • מחבר

יש פה גם קטע של צוואר בקבוק, כי על אותם פסים מתבצעת הפניה אל כל המעבדים

והם גם לא מקבלים חישובים של חצי שעה,

מה שמרגיז פה, זה שאין גבול , אינטל ימ"ש יוציאו כל שנה עוד ליבות אפילו שלא צריך ו AMD ילחמו נגדם

ויהיו את הטמבלים שקונים, כמו עם Nvidia שמוצאים כל כמה חודשים דור חדש של כרטיסים.. זה קצת מוגזם

בכל דור הם מראים באתר שלהם סירטונים שאתה יושב פעור פה ובשטח לא ממש רואים משהו מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים