פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים יש לי 2 מחשבים עם XP, וראוטר של LEVEL1. האינטרנט פועל בשניהם, אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים ניסיתי לפי המדריך שיש פה בנעוץ, וזה לא הלך לי. קודם כל במחשב השני אין לי בחיבורי רשת אף חייגן. ככה שאני לא יכול לבדוק אם האייפי מוגדר על אוטומאטי או לא.(במחשב 1 יש וזה מוגדר על אוטומאטי). שני המחשבים באותה הקבוצה, אבל בכל זאת אם אני עושה: הצג משתמשים מקבוצת העבודה. זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. שיתפתי בשני המחשבים את הכוננים, ואין לי פיירוול חוצמזה של הווינדוס. מה אפשר לעשות? תודה
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים 1. אתה יכול לבדוק אם זה IP אטומטי גם ללא חייגן, ואם אתה לא הגדרת אוחד כנראה שהוא אוטומטי.2. אתה בודק אם IP מוגדר/ מוגדר על אוטומטי בהגדרות החיבור שלך AKA LOCAL AREA CONNECTIO -> PROPERTIES - > INTERNET PROTOCOL - < PROPERTIESואם זה על אוטומטי אז זה אוטומטי אם זה לא, אז זה הIP שלך2.1 אם זה כן על אוטומטי אז תכנס ל CMD ותקיש את הפקודה IPCONFIG או תלחץ פעמיים על ה LOCAL AREA CONNECTION שלך ותלחץ על ה SUPPORT TAB זה ה IP שלך3.תרשום פה את ה IP שלך, ותנסה לגשת ישירות דרך IP לכל אחד מהם כלומר לרשום בRUN נגיד 192.168.1.2\\
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר בקשר ל1, מה שלא מופיע לי במחשב השני זה החיבור רשת. (Local Area Connection 2). אין שם בחיבורי רשת אף חיבור..והאייפי בשניהם הוא זהה. אז שאני רושם בRUN \\\\192.168.123.X זה מעלה לי את הכונן המשותף במחשב שאני נמצא בו
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים תעזר במאמר הזה:http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים לא מופיע לך חיבור של כרטיס רשת?ואתה עדיין מצליח לגלוש במחשב ההוא?אתה בטוח?WTF?speechless!!
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר תודה מצאתי את האייפי של המחשב השני(הוא שונה משל הראשון..) ואני מנסה לעשות כמו מה שרשום במדריך \\ip זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. ניסיתי גם לשלוח פינג ממחשב אחד לIP של השני, וזה עושה לי request timed out. Xthread , בדוק לא מופיע (במחשב שאליו מחובר המודם כן מופיע)
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים רגע רגעהמודם מחובר לאחד המחשבים ולא לראוטר?ואתה נראה לי לא מסתכל במקום הנכוןתיגש ל CONTROL PANALומשם ל NETWORK CONNECTIONS שם תראה אם יש לך חיבור, ולא ב START MENU
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר בקשר לראשון טעות שלי.. עברתי על החוטים מהמודם והוא באמת לא מחובר למחשב ובדקתי שוב פעם במחשב השני דרך לוח הבקרה וחיבורי רשת, וזה ריק.
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר Windows IP ConfigurationEthernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.123.107 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP Address. . . . . . . . . . . . : fe80::213:d3ff:fe9c:7014%4 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.123.254Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : fe80::ffff:ffff:fffd%5 Default Gateway . . . . . . . . . :Tunnel adapter Automatic Tunneling Pseudo-Interface: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : fe80::5efe:192.168.123.107%2 Default Gateway . . . . . . . . . :C:\Documents and Settings\Tal1>
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר ומהמחשב השני:Windows IP ConfigurationEthernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.123.100 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.123.254
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים תודה מצאתי את האייפי של המחשב השני(הוא שונה משל הראשון..) ואני מנסה לעשות כמו מה שרשום במדריך \\ip זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. ניסיתי גם לשלוח פינג ממחשב אחד לIP של השני, וזה עושה לי request timed out. Xthread , בדוק לא מופיע (במחשב שאליו מחובר המודם כן מופיע) תסגור FW של WINDOWS ותבדוק האם יש לך תוכנות פיירוול נוספות. אם לא מופיע לך Local Area Connection בחיבורי הרשת, תבדוק האם כרטיס הרשת שלך בכלל מוגדר בצורה תקינה במחשב. אם לא-> תתקין אותו אם כן->נראה לי שיש איזה SERVICE שאתה יכול להפעיל שפותר את זה, או לבצע הסרה/התקנה מחדש לכ. הרשת שלך.
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר בקשר לפיירוול אז ניסיתי לסגור את הפיירוול בשני המחשבים וזה לא שינה כלום...ועכשיו בדקתי במנהל התקנים והכרטיס רשת מותקן טוב אני חושב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.