עבור לתוכן

P5B DLX מישהו הגיע איתו פעם לבאס 600?

Featured Replies

פורסם

כי אני זוכר מפעם שראיתי את זה בפורום שמישהו מXS עשה את זה? אני פשוט לא זוכר בטוח בטוח..

לגבי ה965P-S3 הוא מגיע לבאס 500 נכון?

פורסם

זה הכל מזל תאמין לי.. אני ראיתי P5B-E בXS שהגיע ל539 בלי מודים.. אז ואללה אמרתי לוח טוב אז המלצתי לחבר.. הלוח אצל חבר שלי נתקע ב440... לא רצה לעבור את זה..(אותו ביוס כמו בXS וזיכרונות שבטוח לא הגבילו..)

פורסם
  • מחבר

:-\ וואי אז מזל באמת משחק תפקיד חשוב..

רגע אתה יודע אולי בערך מה הממוצע שמגיעים עם ה965P-S3 והממוצע עם הP5B DLX.. בלי מודים ללוח.. רק למעבד לעלות מתחים ומה שצריך

ואחי אתה אולי או מישהו זוכר את הדיון שמישהו הגיע איתו ל600 בבאס עם הP5B DLX או שכנראה התבלבלתי? כי אני כמעט בטוח שראיתי את זה

פורסם

המהירות הממוצעות(בערך) של הS3 היא 450FSB ושל הP5B DLX היא 500.. כאשר יש מספיק אנשים שכבר הגיעו איתו ל600.. אני גם ראיתי משהו כמו 630 על DS3..

הDS3 דווקא מככב.. עוד חבר שלי אמור לקבל DS3 השבוע ואני אבדוק אותו קצת :)

פורסם
  • מחבר

630 בבאס? אבל מוזר הS3 והDS3 לא בנויים אותו הדבר חוץ מהקבלים שמאלומיניום בDS3? אז איך הוא מגיע לבאס הרבה יותר גדול אם זה ההבדל היחיד

אבל רוב האנשים שהגיעו עם ה965P-S3 והP5B DLX שרשמת שהגיעו ל450 ו500 הם נעצרו בגלל הלוח או בגלל דברים אחרים?

כי אני רוצה לדעת מתי הלוח עוצר..

לגבי הS3 בשביל באס 450 צריך לעשות לו מודים? (בד"כ ממוצע לאנשים שמגיעים לבאס כזה איתו)

וממש תודה על העזרה אחי.. הדבר הזה היה ממש חשוב לי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים