פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12179 :screwy: :screwy: החלום שלך להיות אחד כזה נכון?
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים LOOOOOOOOLLLLLLL איזה פסיכי.אני לא מבין למה אנשים מוכנים לעמוד בתור ולא לישון חמישה ימים כמו הומלסיםבשביל דבר,שהוא בעצם,צעצוע
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים הבחור משועמם, חיכה 5 ימים בתור ל-Wii כאילו WWWWWWWWWTTTTTTFFFFFFFFFFF????
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים אם הוא גיימר כזה כבד, למה הוא הלך לחכות בתור ולא שיחק באחת מהאפשרויות שיש לו בבית? : זה הקטע האירוני, שהוא בעצם לא באמת מכור למשחקים
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר LOOOOOOOOLLLLLLL איזה פסיכי.אני לא מבין למה אנשים מוכנים לעמוד בתור ולא לישון חמישה ימים כמו הומלסיםבשביל דבר,שהוא בעצם,צעצועהבחור בטח חיכה בתור גם לקונסולות אחרות אז תפסיק להכניס לפה ויכוחים על קונסולות פתחתי את הדיון כי זה מבדר ולא ליתווכח
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים הגולם מפראג, אני חושב שהוא התכוון לזה שקונסולה באופן כללי היא בסה"כ צעצוע (משחק). הוא לא התכוון להעליב קונסולה כזאת או אחרת
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים הבחור בטח חיכה בתור גם לקונסולות אחרות אז תפסיק להכניס לפה ויכוחים על קונסולות פתחתי את הדיון כי זה מבדר ולא ליתווכחמה אתה מטומטם? אני לא בא להתחיל וויכוח כל הקונסולות הן בעצם צעצועתחשוב לפני שאתה מדבר אידיוט
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מה אתה מטומטם? אני לא בא להתחיל וויכוח כל הקונסולות הן בעצם צעצועתחשוב לפני שאתה מדבר אידיוטטוב חברה בואו לא נפתח דיון של ספאם פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.