פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים בוא ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן קודם כל: הדבר העצום הזה מצוייד בזוג מאווררי 120mm שקטים לחלוטין במהירות 1200 סל"ד. נראה מדהים! הוא פשוט עצום... המקור (+טמפרטורות): http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=124969
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים נראה כמו שני BT שחוברו להם יחדיו, בכול מיקרה אני לא הייתי שם דבר כזה, זה נראה לי עומס רציני על הלוח.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים הוא הקירור האוויר הכי טוב שקיים כיום?והאם הוא יגיד לאררץ?וכמה הוא עולה בחול תודה.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים תיראה בוא נגיד ככה שרק החומר שיש עליו ועלות יצור שלו היא עוברת את ה200 אז...1+1=הרבה מאוד כסף
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים כמו שזה נראה צריך להרכיב את הזיכרון לפני ההרכבה של הגוף קירור וכל פעם שרוצים להוציא את הזיכרון צריך להוריד את הגוף קירור... לא ריאלי.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מישהו שיחרר לגמרי את הרסן לאיזה מהנדס מטורף שם בקולר מסטרנראה בן ז*נה אבל פשוט ענק מידי לדעתיזה מגיע עם פטיש אוויר להרכבה או מה?
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים שמע זה יחזיק על הלוח לא לידאוג אבל זה יהיה יקר והא משאר שהוא נותן ביצועי אוויר +- מערכת קירור מיים כאחת ששווה לו במחיר אז... אני מניח שעדיף גודל קטן יותר
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים נראה לי מאוד הגיוני דווקא בגלל כל מה שהולך להיות עם המעבדים בשנה הקרובהלמי שלא רוצה להתעסק עם מים+ביצועים(אם באמת הוא טוב כמו שהוא נראה)+שקט זה יופי של פיתרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.