עבור לתוכן

מעוניין לקנות מדפסת משולבת במחיר של 400-700 ש"ח ככה..(פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

מדפסת רגילה כבר יש לי, HP 5550 שאני דיי מרוצה מימנה.

כך שהמטרה של המדפסת המשולבת היא בעיקר ושאני אומר בעיקר הכוונה למעל 80% זה לשמש במכונת צילום.

בין השאר שתיהיה גם סורק טוב ואם אפשר אז גם פקס.

המטרה העיקרית של המדפסת הזאת היא לצלם דברים שרובם יהיו בשחוק לבן..(אבל חשוב לי גם שהיא תדע לצלם ציבעוני.., שתיהיה את האופציה)

בנוסף מאוד חשוב לי המחירים של הדיו, שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו ואני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי בסופו של דבר לחסוך אותו בעתיד על דיו.

אבל שהתוספת של הכסף באמת תיהיה מוצדקת כי אני והמשפחה שלי אם נצלם המון בחודש זה יהיה בסיבות ה-50 צילומים ככה גג.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

Brother MFC5440

ראיתי שממליצים עליה הרבה.

יש לה 4 ראשי דיו ככה שאם נגמר צבע אחד זה לא מחייב החלפה (כפי שצריך בכאלה עם ראש אחד או שניים).

המכשיר מנקה את הראשים שלו אוטומטית פעם ביומיים - כדי למנוע התייבשות דיו ונזק לראשים.

הראשי דיו של Brother נחשבים זולים (בסביבות ה70 ש"ח לראש דיו).

המכשיר עולה 800 ש"ח ויש עליו אחריות לשנה במעבדה, שלדברי החנות מוסכמת על Brother - כדאי לבדוק את העניין עם החברה עצמה.

פורסם
  • מחבר

Brother MFC5440

ראיתי שממליצים עליה הרבה.

יש לה 4 ראשי דיו ככה שאם נגמר צבע אחד זה לא מחייב החלפה (כפי שצריך בכאלה עם ראש אחד או שניים).

המכשיר מנקה את הראשים שלו אוטומטית פעם ביומיים - כדי למנוע התייבשות דיו ונזק לראשים.

הראשי דיו של Brother נחשבים זולים (בסביבות ה70 ש"ח לראש דיו).

המכשיר עולה 800 ש"ח ויש עליו אחריות לשנה במעבדה, שלדברי החנות מוסכמת על Brother - כדאי לבדוק את העניין עם החברה עצמה.

עוד המלצות?

ודבר נוסף שמעתי לגבי הבראדר שאם אני לא מצלם הרבה בצבעוני, אז לא הכי כדאי לי והרי רוב הצילומים שלי יהיו בשחור לבן..

דבר נוסף, היא לא גדולה מידי למדפסת משולבת ביתית?

עריכה:

מה ההבדל בין הדגמים הבאים של בראדר:

DCP115C

MFC215

והאחרונה הגדולה יחסית:

MFC5440CN

תראו אני לא נעול על שום סוג של חברה הדבר הכי חשוב לי זה המכונת צילום מרוב מוחלט של הצילומים היו בשחור לבן כך שחשוב לי גם שראש דיו של

המדפסת הזאת יהיה זול, אני רוצה שהיא תתמוך בצבעוני אבל זה הרבה פחות קריטי בשבילי, הרבה יותר חשוב לי השחור לבן.

פורסם

115 ללא פקס,

215 עם פקס אבל ללא מזין דפים,

5440 דגם יחסית ישן שהוחלף ע"י ה 425 אותם נתונים רק שהיא קטנה פיזית ב 50 אחוז,הבדל של 200 ש" ביניהם,

הבדרד לא ככ יתאימו לך אם רוב הדפסותיך הם שחור,מדפסות מעולות אבל לא למי ש 80 אחוז מדפיס שחור,

לך על ה 7350 של לקסמרק ב 800 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים