פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה מעבד לבחור אני חושב intel e6600 אבל חשבתי שאני יכול לחבר כמה מעבדים שיכולים עשות את העבודה טובה יותראתם יכולים להמליץ לי על מעבדים של אינטלאפשר לבקש בחנות שיחברו לי שני מעבדים???
פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים אפשר לבקש בחנות שיחברו לי שני מעבדים???לא, אי אפשר "לחבר" 2 מעבדים.לפי השאלה שלך, דיי ברור שאתה לא ממש צריך לוח שעובד עם מספר מעבדים (כלומר - לוח לשרת).אם אתה קונה מחשב חדש, מומלץ שתקנה מעבד E6300, שנותן את יחס הביצועים למחיר הכי טוב בשוק כרגע. את ה E6600 תקנה רק אם יש לך צורך ממשי במעבד כזה חזק (וכמובן - את הכסף עבורו).
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים :pissed: :pissed: :pissed: חברה מי שלא מבין שלא יכתוב כלום פה בבקשה!!!!!!!!! קונים לוח אם עם 2 מקומות למעבדים בסביבות 2500 שקל וזהו של סרברים אפשרי להשעיג ב NOACOMP ביי יגאל אלון
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים צריך לוח שעובד עם מספר מעבדים (כלומר - לוח לשרת).זה מה שהוא רשם. מה אתה רוצה?ואין ממש סיבה שמשתמש פרטי יזדקק לזה. ולפי ההודעה שהוא רשם - לא נראה לי שהוא מודע לרמת הביצועים שזה נותן ולאיזה צרכים ריבוי מעבדים מיועדים.
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים :pissed: :pissed: :pissed: חברה מי שלא מבין שלא יכתוב כלום פה בבקשה!!!!!!!!! קונים לוח אם עם 2 מקומות למעבדים בסביבות 2500 שקל וזהו של סרברים אפשרי להשעיג ב NOACOMP ביי יגאל אלון לא קיים לוח כזה ל-E6600
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים :pissed: :pissed: :pissed: חברה מי שלא מבין שלא יכתוב כלום פה בבקשה!!!!!!!!! קונים לוח אם עם 2 מקומות למעבדים בסביבות 2500 שקל וזהו של סרברים אפשרי להשעיג ב NOACOMP ביי יגאל אלון נאה דורש, נאה מקיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.