עבור לתוכן

בעית "חוסר תגובה" בנתב WRT-54GL

Featured Replies

פורסם

הנתב נתב חדש, עם FW של DD-WRT, הבעיה איתו שאחרי כמה זמן של חיבור, הנתב פשוט "נעלם" ואי אפשר לגשת אליו או לגלוש.

מישהו נתקל בבעיה כזאת?

פורסם

נתקלתי בזה בDLINK שהיה לי בזמנו. זה קרה אחרי עומס של תוכנות שיתוף. לא שמעתי שזה קרה למישהו כבר הרבה זמן האמת.

פורסם
  • מחבר

שמע, האימיול והuTorrent עובדים... אבל זה לא היווה בעיה עם האדימקס שהיה לי לפני שהפך לז"ל.

אולי אני צריך להגדיל את מספר החיבורים האפשריים?

פורסם

תגדיל את החיבורים בשביל ה P2P אבל זה לא אמור להשפיע על הגישה לנתב... אני מכיר את התופעה מנתבים של אדימקס למשל אבל זה אף פעם לא קרה לי בלינקסיס GL ....

אתה מפעיל QOS ? כמה עומס יש על הנתב ? לא שינית הגדרות סקיוריטי ?

פורסם
  • מחבר

הגדלתי לבערך 2000 חיבורים, ובינתיים שעה כבר לא התנתק.

אני לא הפעלתי עדיין QoS זה יכול לעזור במשהו?

וכן שיניתי הגדרות אבטחה.

אין יותר מידי עומס על הנתב.

פורסם

כן QOS יכול לעזור

כי ברגע שיש לך פאקטים שלא מגיעים או "נתקעים"

הם נשלחים שוב ובחלקים

דבר שגורם לעוד עומס על הנתב.

ותראה גם כמה חיבורים יוצאים הגדרת בתוכנות השיתוף שלך

פורסם

מה קשור בכלל פה QOS?!

RK,טוב שאתה לא מגזים ממש בכמות החיבורים הזאת..זה בסה"כ נתב עם 16SDRAM זכרון פנימי.וזה שאתה מגדיר כמות שכזאת,זה לא אומר שהוא מחזיק לך 2000 חיבורים!

תוריד לבערך 60-70 חיבורים וזה יפתור לך את הבעיה,אם מקור הבעיה היא מהעומס של החיבורים בו-זמנית.

פורסם
  • מחבר

דווקא ראיתי שיש בנתב המלצה לP2P להעלות את כמות החיבורים ל4096 ואת הTimeout ל120מילי, כך עשיתי ועד עכשיו הכל טוב.

פורסם
  • מחבר

שמע, אין לי ממש מה להגיד לך.

ואני לא ממש בא להתווכח עם עובדות, אבל עובדה שמאז ששיניתי את זה לא היתה לי עדיין שום נפילה.

ציטוט מהעזרה

IP Filter Settings (adjust these for P2P)

If you have any peer-to-peer (P2P) applications running on your network please increase the maximum ports and lower the TCP/UDP timeouts. This is necessary to maintain router stability because peer-to-peer applications open many connections and don't close them properly. Consider using these:

* Maximum Ports: 4096

* TCP Timeout: 120 sec

* UDP Timeout: 120 sec

כנראה שיש סוג של הדמיה, בדיוק כמו מולטי-טסקינג במערכת עם ליבה אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים