פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים הייכמו שכתוב בכותרת רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם(המשני) החליט שלא בא לא יותר לעלות פתאום(הודעה שחסר HAL.DLL)אני מתכוון לעשות התקנה חדשה ל XPהשאלה אם צריך לעשות את כל התהליך(האוטומטי, אני משתמש באשף)של הרשת או מספיק לעשות רק במחשב שבו ישנה התקנה חדשה של ה XP?השיתוף בניהם הוא על מדפסת ובסיס נתונים של תוכנה(בלי אינטרנט).תודה.
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים קשה להגיד. זה תלוי בהגדרות שהיו לך. אבל בכל מקרה, זה כולה להריץ את האשף. לא רציני.
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר צודק,הענין הוא שאני תמיד מסתבך בלהגדיר כונן אצל המשניהתוכנה צריכה נתיב אל ה C של השרת
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר במחשב הראשי ישנה תוכנה עם DATABASE במחשב המשני התוכנה עובדת על ה DATA של הראשי צריך להגדיר לתוכנה(במשני) את הנתיב ל DATA בשרת אני חושב שקוראים לזה מיפוי לא סתם הבאתי טכנאי שיסדר את זה כי אין לי מושג בענין
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים זה לא מיפוי , זה שיתוף ומיפוי, כמו כן עדיף לך להגדיר גם DNS להגדרות רשת של שני הכרטיסים ככה שהחיבור יהיה יותר יציבלאחר ששיתפת את הכוננים במחשב השני אז אתה מגיע ל My Network Places ובתפריט בצד תופיע לך אופציה שנקראת View Workgroup computersשם תוכל לראות את המחשב השני ובתוכו את הכוננים ששיתפת לאחר מכן קליק ימני על הכוננים המשותפים ובחר ב Map network drive ושם תגדיר מה יהיה שם הכונן במחשב שלך . בהצלחה ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.