עבור לתוכן

9800 pro עושה בעיות

Featured Replies

פורסם

התקנתי דריבר הכי חדש התקין בלי בעיות...מתריע שאחרי הדלקה מחדש תהיה התאמה של הדריבר והכל...

מפעיל את עצמו מחדש נכנס לWINDOWS מחליף מסך לשחור (מתאים את עצמו ומריץ טסטים) ואז פתאום קופץ מסך כחול בטענה שaticqag.dll לא בסדר.

אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב הכל בסדר אבל הריבר לא התאים את עצמו ולכן ההזזות של חלונות או גילגול של טקסט נמרח לי...ומשחקים הוא בכלל לא מעלה.

מה עלי לעשות? ממה זה נובע?

פורסם

זה קרה גם בדרייבר הקודם\קודמים?

פורסם
  • מחבר

זה השני שניסיתי (6.9 ו 6.11) לא מזמן קיבלתי אותו מהחנות אחרי ההחלפה (השלישית עלי לציין)

אז אם למישהו יש מושג בבקשה תעזרו לי....החלפה תהיה האופציה האחרונה כי בפעם האחרונה שהחלפתי זה הגיע אלי אחרי חודש וחצי

ובפעמים קודמות לא היית הבעיה הזאת...הוא פשוט נדפק אחרי כמה זמן ולא נדלק בכלל

פורסם

אם הוא פעל טוב עם הדרייברים הקודמים, אז תחליף בחזרה לקודמים. עדיף ככה.

אםפ זה לא פועל, תנסה להוציא מהחנות תחליף, ז"א כרטיס AGP חדיש יותר באותו תג מחיר של אז כשוויו כיום.. 800-900 שקל לעניוות דעתי.. ככה שאולי תצליח להוציא 7600GS לAGP

פורסם

יש מצב שהכרטיסים במלאי שלהם כבר גמורים

תבקש מהם תחליף לכרטיס לא עוד 9800P או 6600 אם באפשרותך לקחת 7600GS כמו שדן הציע זה יהיה תחליף מעולה

פורסם
  • מחבר

הוא לא עובד עם אף אחד מהדריברים...(כאילו הוא עובד אבל עם העיות שתיארתי)

ואני לא יודע אם הוא אזל במלאי די קוויתי בהחלפה האחרונה אבל מסתבר שהיה להם עוד...וקיבלתי אותו אחרי חודשיים כמעט

אני לא רוצה להתקע שוב בלי כרטיס חודשיים

אין איזשהי דרך אחרת לעשות את זה?

פורסם

תלחץ עליהם להחליף לכרטיס אחר

פורסם
  • מחבר

למה שהם יעשו את זה?

האחריות היא מהיצרן ולא מהם....עד שהיצרן לא יגיד להם שנגמר הם לא יעשו את זה והוא יגיד להם את זה אם בכלל....רק אחרי חודשיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים