פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים לוח אם 7VRXP , ביוס F11. כרטיס מסך GF4 MX של צינאטק, מסך של יממאה.כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. (המסך נשאר במצב סטאנד בי)מה יכולה להיות הבעיה? אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה? או שהכרטיס עצמו בכלל לא מתחיל לעבוד?
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים אתה מדבר על הוספת כל כרטיס PCI ?אני הבנתי במקור שניסית להוסיף כרטיס מסך PCI בשביל לחבר מספר מסכים אבל אני מבין שזה כנראה לא נכון.
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים מחבר ספק 300 W פשוטלמה להחליף סלוט? זה מחשב חדש וכל הסלוטים של הפיסיאי פנויים.
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים כמה כוננים קשיחים/סידירומים יש לך במחשב?זה נשמע כמו בעיה בספק כוח שלא מצליח לספק את כל הכוח הדרוש להפעלת המחשב כאשר ישנו כרטיס נוסף שמחובר..
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים לוח אם 7VRXP , ביוס F11. כרטיס מסך GF4 MX של צינאטק, מסך של יממאה.כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. (המסך נשאר במצב סטאנד בי)מה יכולה להיות הבעיה? אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה? או שהכרטיס עצמו בכלל לא מתחיל לעבוד?ההודעה שלך 'קצת' מבלבלת."כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב" ניתן להבין שלא מדובר בתוספת של כרטיס מסך,אלא כל כרטיס אחר (מודם, קול, TV, וכו).ואילו כאן אתה יוצר את הבלבול - "אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה" הבהר את עצמך/בעיתך.אם אתה מוסיף כרטיס מסך אז ציין זאת במפורש. אם כן, אז יש צורך להגדיר בביוס עם איזה ממשק אתה בוחר לעבוד, עם AGP או PCI.אם זה הוספת כרטיס PCI אחר אז יש לך בעיה (חמורה) אחרת. כאן עושה רושם (ראשוני) שמדובר בבעיה עם הלוח ואו ספק כוח ישן שלא מספיק לסחוב את המערכת, בהנחה שהמארז שלך עמוס בכרטיסים.
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים לפי מה שהבנתי מדובר בתפקוד לא תקין של הלוח.די ברור לי מאיפה קנית את המחשב :תפנה אליהם כי המחשב בטח תחת אחריות - למה לך לשבוראת הראש ?החברה שם מקצועיים מאוד - מנסיון.לפעמים לא הכי נחמדים אבל ללא ספק מקצועיים.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים לפי מה שהבנתי מדובר בתפקוד לא תקין של הלוח.די ברור לי מאיפה קנית את המחשב :תפנה אליהם כי המחשב בטח תחת אחריות - למה לך לשבוראת הראש ?החברה שם מקצועיים מאוד - מנסיון.לפעמים לא הכי נחמדים אבל ללא ספק מקצועיים.אתה מתכוון ל "קספ"?תהפוך את זה לאנגלית!!
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים רק כרטיס מסך אחד מתוכם עובד בזמן שאתה מפעיל את המחשב. אם אתה רואה מסך שחור - תחבר את המסך לכרטיס מסך אחר. אחרי שהווינדוז עולה אתה יכול להפעיל את הכרטיס השני ב display propertis
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים לא הבנתם כלום!!!הוא אומר שאים הוא מוסיף סתם עוד איזה כרטיס PCI אז המחשב לא עולה,ויש לו רק כרטיס מסך אחד(AGP) הPCI הוא לא כרטיס מסך זה מודם או כל דבר אחר.לפי מה שאני חושב זה: או שהספק שלך הלך 40% או שהלוח הלך 50% או שחלק אחר במחשב הלך והוא צורך יותר מידי חשמל 10%
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.