עבור לתוכן

כרטיס מסך לא "מתניע" כאשר מוסיפים כרטיסי PCI

Featured Replies

פורסם

לוח אם 7VRXP , ביוס F11. כרטיס מסך GF4 MX של צינאטק, מסך של יממאה.

כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. (המסך נשאר במצב סטאנד בי)

מה יכולה להיות הבעיה? אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה? או שהכרטיס עצמו בכלל לא מתחיל לעבוד?

פורסם

תקבע בביוס את ה init display ל PCI.

פורסם
  • מחבר

אבל הכרטיס מסך שלי הוא AGP....

מה המשמעות של השינוי הזה.?

פורסם

אתה מדבר על הוספת כל כרטיס PCI ?

אני הבנתי במקור שניסית להוסיף כרטיס מסך PCI בשביל לחבר מספר מסכים אבל אני מבין שזה כנראה לא נכון.

פורסם

מה ההספק של ספק הכוח?

פורסם

תחליף את הסלוט שבו חיברת את הכרטיס PCI.

פורסם
  • מחבר

ספק 300 W פשוט

למה להחליף סלוט? זה מחשב חדש וכל הסלוטים של הפיסיאי פנויים.

פורסם

כמה כוננים קשיחים/סידירומים יש לך במחשב?

זה נשמע כמו בעיה בספק כוח שלא מצליח לספק את כל הכוח הדרוש להפעלת המחשב כאשר ישנו כרטיס נוסף שמחובר..

פורסם

לוח אם 7VRXP , ביוס F11. כרטיס מסך GF4 MX של צינאטק, מסך של יממאה.

כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. (המסך נשאר במצב סטאנד בי)

מה יכולה להיות הבעיה? אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה? או שהכרטיס עצמו בכלל לא מתחיל לעבוד?

ההודעה שלך 'קצת' מבלבלת.

"כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב" ניתן להבין שלא מדובר בתוספת של כרטיס מסך,

אלא כל כרטיס אחר (מודם, קול, TV, וכו).

ואילו כאן אתה יוצר את הבלבול - "אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה" הבהר את עצמך/בעיתך.

אם אתה מוסיף כרטיס מסך אז ציין זאת במפורש. אם כן, אז יש צורך להגדיר בביוס עם איזה ממשק אתה בוחר לעבוד, עם AGP או PCI.

אם זה הוספת כרטיס PCI אחר אז יש לך בעיה (חמורה) אחרת. כאן עושה רושם (ראשוני) שמדובר בבעיה עם הלוח ואו ספק כוח ישן

שלא מספיק לסחוב את המערכת, בהנחה שהמארז שלך עמוס בכרטיסים.

פורסם

לפי מה שהבנתי מדובר בתפקוד לא תקין של הלוח.

די ברור לי מאיפה קנית את המחשב :

תפנה אליהם כי המחשב בטח תחת אחריות - למה לך לשבור

את הראש ?

החברה שם מקצועיים מאוד - מנסיון.

לפעמים לא הכי נחמדים אבל ללא ספק מקצועיים.

פורסם

לפי מה שהבנתי מדובר בתפקוד לא תקין של הלוח.

די ברור לי מאיפה קנית את המחשב :

תפנה אליהם כי המחשב בטח תחת אחריות - למה לך לשבור

את הראש ?

החברה שם מקצועיים מאוד - מנסיון.

לפעמים לא הכי נחמדים אבל ללא ספק מקצועיים.

אתה מתכוון ל "קספ"?

תהפוך את זה לאנגלית!!

פורסם

רק כרטיס מסך אחד מתוכם עובד בזמן שאתה מפעיל את המחשב. אם אתה רואה מסך שחור - תחבר את המסך לכרטיס מסך אחר. אחרי שהווינדוז עולה אתה יכול להפעיל את הכרטיס השני ב display propertis

פורסם

לא הבנתם כלום!!!

הוא אומר שאים הוא מוסיף סתם עוד איזה כרטיס PCI אז המחשב לא עולה,ויש לו רק כרטיס מסך אחד(AGP) הPCI הוא לא כרטיס מסך זה מודם או כל דבר אחר.

לפי מה שאני חושב זה: או שהספק שלך הלך 40% או שהלוח הלך 50% או שחלק אחר במחשב הלך והוא צורך יותר מידי חשמל 10%

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים