פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים קיבלתי ליום הולדת X5.עכשיו האוזניות שבאות איתו בעוצמה מלאה לא ממש טובות.השתמשתי גם באוזניות הישנות שלי HD477 של SENH ואי אפשר להגדיר EQ ובאסים גבוהים כי שומעים ממש לא טוב והאוזניות כמעט מתפוצצות והבאס לא מאוזן.חשבתי על אוזניות עד 400-450 שקל שינצלו טוב את הנגן ואני יוכל להשתמש בEQ ולהוסיף בהגרדות אפקטים כמו באסים מוגברים ושבעוצמה גבוהה אני אשמע את זה נורמאלי ולא עם דיסטורשן ובאסים קופצים ומעצבניםהאם ה PORTA PRO טובות למטרה הזו?האם הם ישמיעו לי באיכות טובה גם בווליום גבוהה ויאפשרו לי להוסיף באסים?האם הם מוסיפים גם יותר עוצמה או שזה כבר תלוי במגבר של הנגן?תודה רבה!
פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים מחיר?והPORTAPRO מצויינות... יש לי אותם ואני רוצה מהם עד בערך הרמת ווליום של ה34 הוא בסדר משם זה חוזר לעשות בעיות עם הבאסים.
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים בתקציב הזה יש לך כמה אפשרויות:GRADO SR-60 - כיפיות מאוד, פתוחות לגמרי (מה שאומר שאין אטימה בכלל), לא הכי ניידותKOSS Portapro - כיפיות, באסיות מאוד, חצי פתוחות, מתקפלות, אחריות לכל החייםSenn PX200 - סגורות, מאוזנות, מתקפלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.