עבור לתוכן

צריך לדעת מה ההבדל בין שתי מערכות רמקולים, ועוד כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

אני צריך לדעת מה ההבדל בין ה-Creative FOURPOINTSURROUND FPS1600 לבין ה-Creative Inspire 4400?

והאם שווה להוסיף עוד 300ש"ח ולקחת מערכת של 5 רמקולים וסאב, מה זה יתן לי יותר טוב על פני ה-4400? אני מתכוון ל-5300.

ולמי שיש סט של 4 רמקולים ומעלה איך הוא סידר אותם בחדר? על מה הוא תלה אותם? ומישהו יכול לסרטט לי ציור איך הוא סידר אותם בחדר?

תודה מראש.

אני מבקש להתייחס לכל השאלות ולא להפנות את הת'רד לנושא של "איך האיכות של הרמקול" או רק להתייחס לנושא אחד.

ודרך אגב אני מגיע למפגש ביום ראשון, אבל מה השעה? או שאין שינוי המפגש ב-2?

פורסם

כמה שאלות הכנסת בתארד אחד, בלאגן לא נורמלי.. :P

טוב, מההתחלה:

אני צריך לדעת מה ההבדל בין ה-Creative FOURPOINTSURROUND FPS1600 לבין ה-Creative Inspire 4400?

העוצמה, האיכות, הסטלטים.. הFPS הסטלטים גרועים מאוד.. הם מתעותים טוטאלית שמעלים את העוצמה.. גועל נפש. להתרחק.

והאם שווה להוסיף עוד 300ש"ח ולקחת מערכת של 5 רמקולים וסאב, מה זה יתן לי יותר טוב על פני ה-4400? אני מתכוון ל-5300.

לפי דעתי? לא.

קודם כל, ההבדל לפי זכרוני הוא רק בסנטר, ובסנטר אתה תשמש רק בסרטי DVD. (לא בDIVX..)

במשחקים ומוזיקה, הוא יהיה מושתק ולא יעבוד.

ומניסיון, גם מתי שיש לך מערכת 5.1, זה יותר מידי רמקולים.. (יש לי אחת)

ואין לך מקום לתקוע את הסנטר... יותר מידי צפוף ומעצבן.

ולמי שיש סט של 4 רמקולים ומעלה איך הוא סידר אותם בחדר? על מה הוא תלה אותם? ומישהו יכול לסרטט לי ציור איך הוא סידר אותם בחדר?

יש לי מערכת 5.1 למחשב (סטאלטים, מערכת מחשב.. מה לעשות, הכסף, הכסף..)

אצלי נלקחו אילוצי מקום - הקדמים על שולחן העבודה של המחשב, מטר וחצי אחד משהני.

הסנטר תלוי על הקיר בגובה האוזן. (על המסך זה לא הולך, מניסיון.. הוא תמיד נופל וזה לא ממש נוח.)

האחורים תלוים על הקיר מאחורי, כמעט על התקרה, ומכופפים לכווין האוזן. (לא תלוים ישר, תלוים באלכסון)

במצב אידיאלי, הם יעמדועל סטנדים, טיפה מעל גובה האוזן, וקורבים אליך, לא "בסוף" החדר. (במקרה שהוא גדול.)

Off Topic:

ודרך אגב אני מגיע למפגש ביום ראשון, אבל מה השעה? או שאין שינוי המפגש ב-2?

המפגש ביום ראשון, בשעה 2 בצהרים ברחבת הגג של קניון עזראלי, טילת חיפה.

פורסם
  • מחבר

כתבתי כבר בת'רד של המפגש שאני בסוף לא יגיע בגלל משהו שההורים שלי תיכננו ולא לקחתי בחשבון.

תגיד איזה סט 5.1 יש לך?

פורסם

אחד לא כל כך מוצלח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים