פורסם 2006 בנובמבר 2718 שנים יש לי מחשב ישן שהתחיל לעשות בעיות בזמן האחרון... והחלטתי לשדרג אותו קצת. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס וכל זה.. עכשיו יש במחשב לוח אם Intel Corporation D850MV זיכרון 128MB RDRAM(שני סטיקים של 64) 400MHz כ.מסך Adapter : NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz המחשב על מערכת XP ככה שזה די איטי... חשבתי לשדרג רק את הזיכרון. אבל אני רואה שRDRAM יוצא יקר.. אפשר לשדרג במקום את הלוח אם ואז לקנות DDR? למה אתם ממליצים לשדרג?(המחשב הזה רק לגלישה בדפדפן ולאופיס ככה שכרטיס מסך נראה לי שלא צריך לשדרג) תודה
פורסם 2006 בנובמבר 2718 שנים מחבר אממ כמה אמור לעלות בערך לוח אם שיתמוך בDDR? זה יצא יותר משתלם מאשר להוסיף זיכרון RDRAM? התקציב לא ממש מוגבל..אבל בכל זאת המחשב כולה בשביל אינטרנט ככה שלא צריך ממש להשקיע.
פורסם 2006 בנובמבר 2718 שנים אם המחשב מספק אותך מבחינת כוח עיבוד ואתה לא רוצה לקנות חדש Albatron PX865PE +סטיק של 512MBאמור לצאת משהו כמו 700 ש"ח.
פורסם 2006 בנובמבר 2718 שנים מחבר הלוח אם אמור להיות מותאם למעבד? או שרק צריך שיתמוך בזיכרון DDR? נניח הלוחות אם האלה: GAK8VM800M Gigabyte P4S8X-MX Asus מתאימים גם? תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.