פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים יש לי מעבד INTEL P4 2.4GHz 533MHZ וכרטיס מסך gtgabyte radeon 9550(זכרון אני עוד מעט משדרג , יש לי כרגע DDR 512MB) ..זה מתאים?או שאני צריך להחליף משהו ?
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים יש מקום לשיפור, מעבד ולוח אם (לא חובה) כדאי, זיכרון 2GB די חובה להריץ תוכנות עם הויסטה, דיסק קשיח,לא יהיה לך מספיק מקום תוסיף 250GB של Western Digital. מקווה שעזרתי בתודה!
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים אבל לפי תגובות של אנשים שהיתנסו בגירסה האחרונה של ויסטה (BETA),הם טוענים שבקושי זזה להם הויסטה עצמה (ללא משחק). בתודה!
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר ה' ישמור איזה דירשות יש לווינדוס הזה ,כבר כדי לקנות מחשב חדש לא?תודה לכולם !
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים לא הבנתי למה אתה ממליץ לו לשים 250 גיגה???מה ההבדל מבחינת התפוסה של המערכת???תלוי ורק בזה כמה סרטים משחקים או מסמכים יש לו!גם 80 גיגה יכול להספיק בוודאותבקשר לויסטה בטא התקנתי אותה והיא עבדה מצוין עם 1 גיגהללא משחקים כמובן.הבנתי שהגרסא הסופית הרבה יותר מהירהואם לשפוט על פי המהירות של אופיס 2007 אז כנראה שבאמת יש שיפור ניכר.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר לא הבנתי למה אתה ממליץ לו לשים 250 גיגה???מה ההבדל מבחינת התפוסה של המערכת???תלוי ורק בזה כמה סרטים משחקים או מסמכים יש לו!גם 80 גיגה יכול להספיק בוודאותבקשר לויסטה בטא התקנתי אותה והיא עבדה מצוין עם 1 גיגהללא משחקים כמובן.הבנתי שהגרסא הסופית הרבה יותר מהירהואם לשפוט על פי המהירות של אופיס 2007 אז כנראה שבאמת יש שיפור ניכר.MuTaTiOn - צודק , אני חשבתי ממזמן לקנות 250GB ואיפלו יותר ,כי כרגע יש לי 40GB והמחשב שלי עמוס .
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים קיצר תוריד את התוכנה של מיקרוסופט לבדוק אם הווינדוס יעלה ותראה בעצמך אבל זיכרון די בטוח שתצטרך המינימום במערכת ההפעלה ההיא תהיה 1 גיגה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.