עבור לתוכן

כרטיסים מומלצים - מעודכן לחודש פברואר:

Featured Replies

פורסם

סבבה, אבל למה מהחנות הזאת לעזאזל ?!

מה הבעיה איתה?

• תגובות 213
  • צפיות 53.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך את שניהם או שאתה מנחש כי אני מתכנן קניה אבל מתלבט

לפי מה קבעת??

אל תשים לב אליו, הוא סתם מקשקש.

אין מושג מה יותר והוא אפילו לא יודע מה זה בנצ'ים :lol:

פורסם

מה הבעיה איתה?

יותר מדי לקוחות לא מרוצים (לא אני, למזלי, אני לא קניתי משם אף פעם, אבל יש פה בפורומים המון משתמשים שמתלוננים על השרות שלהם וכו' וכו')

פורסם
גיימר חולה גראפיקה

נו באמת... 3 קטגוריות מספיקות.

פורסם

מתי צפויה ירידת מחירים?

פורסם

כשהמשיח יעלה להר הבית עם החמור שלו, ינגן בחליל, ויכריז על גאולת עם ישראל :silly:

פורסם

מדריך נחמד - הייתי מוסיף חברה מומלצת לקנייה (כלומר GIGABYTE, POWERCOLOR וכו')

ואם ממש יש לכם סבלנות גם פירוט על כל חברה (כאילו כרטיס, באנדל ומחיר).

תודה על המדריך :)

פורסם

צריךל לעדכן את המחירים

פורסם

כרטיס ה-X1300 מ-PCNow לא נמצא. באתי לקנות אותו ובמקומו ניסו לתת לי x1300 רגיל עם באס של 64bit ו-share memory. בקיצור, זה פיקציה שקיימת רק על הנייר הוירטואלי.

כיוון שכבר הגעתי אליהם קניתי במקום זה כרטיס 7300GT. הכרטיס נמכר בפועל ב-400 ש"ח למרות באתר שלהם הוא עדיין ב-443 ש"ח

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7012&CatCode=27.

הוא יכול להיות תחליף נאות ל-X1300Pro ואני חושב שלמרות שהוא DDR2 הוא עדיין חזק יותר מ-X1300Pro (ה-7300GT מקביל פחות אות יותר ל-X1600Pro). חבל רק שאין לו VIVO כמו ל-X1300Pro שפורסם.

אני מציע שמי שנותן לינק לכרטיסי מציאה כמו ה-x1300Pro שהופיע או כרטיסים נוספים שהופיעו בעבר יבדוק האם הכרטיס באמת קיים. נראה שלפעמים הם טועים או סתם מנסים למשוך קונים עם כרטיסים שלא קיימים במלאי.

פורסם

אל תתרגש יותר מדי.

הלינקים ביום ההודעה מעודכנים.

מה שקורה אחר-כך זה שבעלי אתרי המכירות מעדכנים מכירות

או משנים נתונים באותו הלינק.

סך הכל הלינקים בסדר גמור.

מבסוט מהכרטיס?

פורסם

הלינקים ביום ההודעה מעודכנים.

מבסוט מהכרטיס?

אני לא בטוח. זו לא פעם ראשונה שאני ממליץ למשהו על סמך לינקים פה ומתברר בסופו של דבר שהלינק נכון אבל בפועל אין במלאי, החנות טעתה, שולחים משהו אחר וכו'. חבר שלי הזמין כבר ממיאר כרטיס 7300GT במחיר מציאה על סמך לינק וקיבל 7300GS. כנראה ש(כמעט) אין ארוחות חינם.

הכרטיס נח במקומו בקופסה. עדיין לא התקנתי אותו. האמת שראיתי שבכל המקומות כרטיסי 7300GT ירדו. בסקאי פיסי יש כרטיס של Palit ב-418 ש"ח, בנועה ב-450 ש"ח ועוד.

פורסם

אז שיחזיר למיאר האלה ת'כרטיס שלהם וידרוש ת'כסף בחזרה

רמאים מסריחים :angryfire:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים