עבור לתוכן

אני רוצה לקנות את הרמקולים Z5500 Logitech הם טובים גם למחשב וגם לקולנוע ביתי?

Featured Replies

פורסם

זה בדיוק מה שכתבתי במאמר וציטטתי בהודעה הקודמת.

עם זאת, חשוב לזכור שהגודל לא תמיד קובע (בסאונד לפחות :)). תכנון נכון יקבע לא פחות.

Anatoli.

אה אופס הפורום לא התריע, מוזר

פורסם

בקיצר עדיף להשאיר את השחור למקרה שכדור או שמהו יפגע בז הולא יהרוס איזה רמקול לא?

פורסם

אם אין סיבה להוריד, עדיף להשאיר :)

Anatoli.

פורסם

אני הורדתי משלי והם בלי כבר כמה חודשים

ואין אצלי מקרים כמו שמישהו יגע בהם או משהו כזה כי הם תלויים גבוה

זה מסוכן עדיין? או שאפשר, כי עם כיסוי הם מכוערים משהו פחד

פורסם

הסיבה היחידה שהם שם זה למנוע אבק ובכדי שאצבעות משוטטות לא יגעו בדברים הלא נכונים.

Anatoli.

פורסם

אבק תמיד אפשר לנקות אבל לא? כאילו סך הכל טישו או משהו ולעבור על האבק והכל יצא לא?

ונגיעות שונות אם אני סתם נוגע באמצע איפה שזה קופץ ולא חזק זה יכול לגרום למשהו? כאילו צריך מכה חזקה כדי שיקרה לזה משהו

או שמספיק איזה טפיחה או משהו וזה יכול להידפק..?

פורסם

בוא נתחיל מזה שאין לך בכלל סיבה לגעת בזה (לא שאני רואה). אם כבר יש לך התקף של חובה לגעת בזה אז מומלץ בחום שהרמקולים לא ינגנו באותו הזמן, ושזה יהיה בעדינות מאוד ועם דבר רך.

האבק ייכנס גם פנימה, אבל זה בסדר, זה לא כמות עצומה שתהרוס את הרמקול, רק קצת לכלוך.

למען האמת, הגרילים (ככה קוראים לבד הזה) הורסים את הצלילים הגבוהים ביותר, אבל אני לא חושב שזה משהו שמיע ברמקולים כאלה.

Anatoli.

פורסם

זה יכול להידפק אחרי כמה שנים בגלל אבק שנוצר בפנים?

וזה מסובך להוציא את הדבר השחור הזה? או שזה קל?

פורסם

אבק לא אמור לגרום שום בעיות.

כשאתה אומר דבר שחור אתה מתכוון לדרייברים? לא מסובך, 4 ברגים וזהו. אבל לא כדאי. רמקול שעשוי מעץ לא איכותי במיוחד לא אוהב שמוציאים לו ברגים ואז מחזירים אותם. זה יהיה רופף וזה ייצור רעשים מיותרים.

Anatoli.

פורסם

אצלי בt7900 הם פשוט נשלפים החוצה

סטליטים עם טוויטרים לא יכולים להוציא צלילים גבוהים? למשל שלי?

אני יכול לשמוע פה איזה 17 khz

בשבילי זה די גבוה

יצא לי לשמוע אצל מישהו רמקולים ג'נריים סוג ג' שברקע שהיה צליל גבוה היה רעש מגעיל בטירוף

פורסם

אממ כשאני אומר דבר שחור אני מתכוון הדבר השחרו שמכסה את הרמקול ומכער אותו.. הדבר שאני רוצה להוריד..

זה מסוך להוריד אותו? כאילו זה הדבר שהסברת עם הברגים או שדיברת על משהו אחר?

וממש תודה על העזרה :)

פורסם

ברגים מחברים את הדרייבר. את הגריל (ככה נקרא "השחור הזה") אפשר להוריד, הוא נשלף החוצה בלי יותר מדיי כח.

Anatoli.

פורסם

הא חח אממ אז למה שאני ירצה להרויד את הדרייברים? בכלל איך זה נריאה כאילו זה בתוך הרמקולים?

פורסם

בפנים אין הרבה. חומר אקוסטי כלשהו שבולע חלק מההחזרות, וחיווט וזה הכל.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים