עבור לתוכן

מחפש דרך להפוך את הרמקולים שלי לאלחוטיים

Featured Replies

פורסם

אחרי 4 נפילות של הרמקול החלטתי שנימאס לי הרמקולים שיש לי זה ATP3 הכבלים ממש קצרים

פורסם
link=topic=221601.msg1942146#msg1942146 date=1164623623]

אחרי 4 נפילות של הרמקול החלטתי שנימאס לי הרמקולים שיש לי זה ATP3 הכבלים ממש קצרים

אז קנה שרוול מתכווץ וכבל כמה שאתה צריך ותאריך מה הקטע ?

פורסם
  • מחבר

כן אבל לרמקולים האלו יש 3 חיבורים אחד ירוק אחד חום ואחד צהוב קקה מאיפה אני משיג כאלה לו כבלים להאריך :nixweiss:

פורסם

הבנתי אותך, לפי דעתך, יותר קל לעשות אותם אלחוטיים? :screwy::kopfpatsch:

פורסם

אלחוטיים?! זה חתיכת סיפור. זה יעלה לך כמו לקנות מחשב חדש.

יותר זול לשבור את ה-ATP אחרי כמה נפילות ולקנות זוג חדש. סך הכל תקבע אותם, או שתתקע מסמר איפשהו ותלפף את החוט פעמיים או פעמיים סביבו כדי שהמשיכה תסתיים במסמר ולא ברמקול.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אלחוטיים?! זה חתיכת סיפור. זה יעלה לך כמו לקנות מחשב חדש.

יותר זול לשבור את ה-ATP אחרי כמה נפילות ולקנות זוג חדש. סך הכל תקבע אותם, או שתתקע מסמר איפשהו ותלפף את החוט פעמיים או פעמיים סביבו כדי שהמשיכה תסתיים במסמר ולא ברמקול.

Anatoli.

עשיתי את זה אבל הבעיה שהרמקול ממקום ליד הדלת של החדר וכל פעם שמישהי/ו ניכנס הוא ניתקע בחוט ואז הרמקול מקבל מכה אני לא רוצה להדביק את החוט אם נייר דבר זה ממש מגעיל ולא חזק יש למישהו רעיון אחר? ושוב מאיפה אני יכול להשיג אותם כבלים כמו של ATP3

פורסם
link=topic=221601.msg1942786#msg1942786 date=1164645782]

עשיתי את זה אבל הבעיה שהרמקול ממקום ליד הדלת של החדר וכל פעם שמישהי/ו ניכנס הוא ניתקע בחוט ואז הרמקול מקבל מכה אני לא רוצה להדביק את החוט אם נייר דבר זה ממש מגעיל ולא חזק יש למישהו רעיון אחר? ושוב מאיפה אני יכול להשיג אותם כבלים כמו של ATP3

לא יודע תעלה תמונה של החוט ! ???

פורסם

AsD, האם אתה בא עם ידע מוקדם כלשהו באלקטרוניקה? יש לך מלחם בבית?

לא יודע תעלה תמונה של החוט ! ???

כמה אופציות יש כבר?

פורסם

למה אתה צריך כבלים כמו שאתה מדבר עליהם?

הנה הפתרון הכי טוב לדעתי לבעיה שלך

אתה קונה לוסטרה קלמרות [מי שמבין יודע מה זה...מן מחברי כבלים בברגים מובנים בפלסטיק]

וכבל באורך הרצוי

את חותך את הכבל הקיים, מכניס אותו לצד אחד בלוסטרה קלמרה ובצד הני את הכבל שקנית

בקצה אתה מחבר עוד לוסטרה קלמרה ואליה אתה מחבר את החיבורים

הנה שרטוט קטן שתבין טוב יותר:

exde2.jpg

מקווה שהבנת

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל שימו לב שהקבל של ATP 3 מוזר בכוונה לשמאלי מאיפה אני יכול להשיג לזה ארכה

ד"א לא חייב מלחם כדי לעשות את זה :kopfpatsch: פשוט לחתוך לחשוף את הכבל ולחבר אותם אם איזבל[משהו] חח דבק מבודד חשמל קיצר חח

תמונה:

http://img155.imageshack.us/my.php?image=minispgf0.jpg

פורסם

אני מבין שאין לך מספיק ידע באלקטרוניקה.

לך למומחה שיאריך לך את הכבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים