עבור לתוכן

חיבור ללא חייגן - האם הספקיות/תשתית בעד או נגד ? למה ?

Featured Replies

פורסם

מעניין אותי לדעת מה הספקיות/תשתית חושבים על זה , והאם זה טוב או רע בשבילם

פורסם

התשתית זה לא ממש מעניין אותם כי זה גם כך וגם כך עובר דרך המרכזיה שלהם (HOT).

הספקיות מעדיפות חיבור עם חייגן כי כך הם רואים את תעבורת הרשת שלך (ועוד כל מיני דברים שאין לי כח לפרט עליהן).

הקיצר שאתה בלי חייגן יש לך יותר פרטיות.

(יותר עדיך הלם גם מבחינת עומס על הקו ושרתים).

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שהספקיות מעדיפות עם חייגן - אבל השאלה היא האם הם מעדיפות ללא חייגן

עד כדי חוסר שביעות רצון מצד הלקוחות שלהם ....

או שפשוט משפט "הקסם" הוא :"או שתתנו לי חיבור ללא חייגן או שאני מתנתק ממכם "

עד כמה חיבור ללא חייגן מפריע/מזיק לספק ? זה מה שמעניין אותי..

פורסם

אז אתה אומר שהספקיות מעדיפות עם חייגן - אבל השאלה היא האם הם מעדיפות ללא חייגן

עד כדי חוסר שביעות רצון מצד הלקוחות שלהם ....

או שפשוט משפט "הקסם" הוא :"או שתתנו לי חיבור ללא חייגן או שאני מתנתק ממכם "

עד כמה חיבור ללא חייגן מפריע/מזיק לספק ? זה מה שמעניין אותי..

לא מפריע ברמה עד כדאי כך שלא יתנו לך אם תבקש באמצעות משפט ה"קסם".

יבגני

פורסם

אתם בטוחים.כי אצלי לא הסכימו(אולי לא הייתי משכנע).

פורסם

אותי בכלל ניתקו מאינטרנט זהב, ככה שאני לא יודע כמה לאיים בהתנתקות שווה כבר היום...

פורסם
  • מחבר

אותי בכלל ניתקו מאינטרנט זהב, ככה שאני לא יודע כמה לאיים בהתנתקות שווה כבר היום...

מוריד כבד ? :)

פורסם

תראה אם אתה מחשיב תעבורה של 10 גיגה ככבד אז כן. (לפי החברה).

פורסם

מבחינת ספק התשתית - אין זה משנה אם אתה מחובר בחייגן או ללא חייגן, גם ככה וגם ככה יש להם בקרה על זה.

הבעייתיות היא מבחינת ספק השירות - ברגע שאתה מחובר בלי חייגן אז אתה לא עובר דרך שרת ה RADIUS שלהם ולכן אין להם בקרה עליך.

הם לא יודעים אם אתה מחובר או מנותק מהרשת, יש להם פחות אמצעי אבטחה לגבי הלקוח.

אבל לצורך העדכון, הדבר הולך להשתנות ובקרוב גם מי שיהיה מחובר ללא חייגן יצטרך לעבור דרך שרת האוטנטיקציה של הספקית

פורסם
  • מחבר

אבל לצורך העדכון, הדבר הולך להשתנות ובקרוב גם מי שיהיה מחובר ללא חייגן יצטרך לעבור דרך שרת האוטנטיקציה של הספקית

האם זה אומר שנצטרך להגדיר איזה שהי הגדרה/הגדרות ? בשונה למצב היום שלא צריך להגדיר כלום ?

למה אני שואל ? כי למשתמשי הלינוקס הגדרת החייגן עושה כאב ראש גדול ....

השאלה האם השיטה החדשה, גם תעשה לנו כאב ראש כמו החייגן

פורסם

מבחינת הלקוח- החיבור יהיה "שקוף", כלומר אין צורך לשנות הגדרות חוץ מביטול החייגן. שינוי ההגדרות יתבצע רק בשרתי הספקים והתשתית.

במידה ויש לך לינוקס, תנסה לבקש מהספק אישור לחיבור ללא חייגן בגלל מערכת ההפעלה. דבר דומה גם יוצר בעיות למשתמשי מקינטוש

פורסם

שתי שאלות:

1. לאחרונה, לפני שהתנתקתי מאינטרנט זהב, היו לי המון בעיות בגלישה. כשהתקשרתי הם טענו שאני בכלל לא מחובר. ובעצם רק כשהתחברתי מחדש(פיזית מהמודם - כי אין לי חייגן). האם זה בגלל שאני מתחבר ללא חייגן? נשמע לי משונה כי עובדה שברגע שהתחברתי מחדש - הופ הם ראו אותי מחובר.

2. מה(ולמה) ההבדל בין חיבור עם חייגן לחיבור ללא חייגן? אני איני מתחבר עם חייגן מבוסס תוכנה, אך בפועל המודם\נתב שלי הוא החייגן. בגלל זה אני נשאר מחובר קבוע כי גם עם אני עושה ריסטרט המחשב מחובר. אני אבל לא מבין איך זה משנה מבחינת הספקית שכן החיבור נשאר זהה פשוט מגיע ממקור אחר.

פורסם

1. אמרת שהתחברת בלי חייגן. מתי הם ראו שהתחברת? איך התחברת? פרט יותר...

2. מה אתה מגדיר בנתב - שם משתמש וסיסמא, כתובת IP סטטית וכו'...? איך אתה מוגדר להתחברות בספקית שלך?

פורסם

1. נכנסתי לממשק WEB של הנתב\מודם. פשוט לחצתי על ניתוק ואז שוב על חיבור כדי להתחבר מחדש. אז הם ראו שאני אכן מחובר, אבל לאחר כמה שעות כשהרמתי טלפון שוב הייתי 'מנותק'. הגלישה הייתה איטית בצורה מחרידה(הרבה יותר גרוע מדיאל אפ. יותר כמו איזה 14,400)

2. שם משתמש וסיסמה, כתובות DNS(האמת שזה לא חובה) וזהו בגדול. לא צריך איי פי סטטי. בספקית אני מוגדר רגיל.

פורסם

במידה ואתה מחובר דרך HOT - אז לפי מה שציינת אתה כן מחובר בחייגן. אתה פשוט מגדיר את הגדרות החייגן בנתב והוא זה שמחייג לשרת הספק. המקרה זה אז די ברור שהספק רואה מתי אתה מחובר ומתי לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים