פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים בלי יותר מידי הקדמה, פשוט תהנו, ;D Click Here עדכון#1 תמונות ממצלמת הN95 [נא לא לשכוח שזאת גירסאת בטא, בגירסא בגמורה, vתוצאות יהיו הרבה יותר טובות (כמו שהיה בN93)] עדכון#2 מנכ"ל יורוקום-נוקיה מבסס את השמועה שהN95 ינחת בארץ בסביבות אפריל. http://www.thecom.co.il/article.php?id=2814
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים N95 אחד הפלאפונים!החיסרון הבולט הוא משקל,גודל (יכנס לכיס?) ועלותלא כדאי כבר לקנות מחשב כף יד-פלאפון?
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחבר מניסיוני עם מחשב כף יד+פלאפון (הImate K-jam של אמי) זה כבר הופך להיות יותר מידי "מחשב" מאשר מכשיר פלאפון.לעומת זאת סימביאני, זה עדיין לדעתי פלאפון...הN93 ניכנס לכיס, ולכן גם הN95 יכנס לכיס (הוא קטן ממנו)והוא גם שוקל פחות ממנו (עד כמה שזכור לי 180g לעומת 120g)
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחשב כף יד+פלאפון עולה פחות,נכנס בכיס לעיתים שוקל פחות ועם מערכת הפעלה שאפשר להתקין אליה תוכנות (כמו סיבמיאן) מה ההבדל? אולי מצלמה פחות טובה. והפלאפון נהפך יותר ויותר למחשב
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחבר מחשב כף יד+פלאפון עולה פחות,נכנס בכיס לעיתים שוקל פחות ועם מערכת הפעלה שאפשר להתקין אליה תוכנות (כמו סיבמיאן) מה ההבדל? אולי מצלמה פחות טובה. והפלאפון נהפך יותר ויותר למחשב כניראה שאתה צודק, אבל אני מעדיף סימביאן (אולי כי אף פעם לא היה לי נסיון בזה, וזה מושך אותי..) בכל מיקרה, אני ממש לא אוהב את הפוקט פיסי של אמי
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחבר טוב טעם שלך,רק תתכונן להוציא כמה אלפי שקלים 8)אני מאוד מקווה שתינתן לי ההזדמנות להשים על הN95 את ידי.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים התמונה השלישית והרבעים[שתי האחרונות] פשוט מעולות!!!אך אך איז פלאפון.......
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים בואנ תודה לזה שהביא את הכתבות כל פעם שאני רואה נושא בפלא הזה אני מתרגשגם אני מת להשים עליו את ידיאני לא חושב שהוא לא יגיע לארץ..
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר דאבל פוסטינג אסור, היית צריך לעשות עריכה.לגבי השאלה, הוא עוד לא יצא בחו"ל. הוא יצא בסביבות ינואר-פברואר 07'ודרך אגב, אני בטוח שהוא יגיע לארץ אבל כניראה שלא לחברות הסלולר (למרות שיש שמועות שהוא יגיע לאורנג'...)
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר באתר של נוקיה יש.http://www.nokia.com/nseries/index.html#product,n95ויש להוסיף שהמכשיר בעל 64ram, מעבד 330mhz וכרטיס גרפי של ATI (זהה לזה שיש בN93)...
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים אה.. נחמד.. אפשר אפילו לחבר את זה לטלויזיה ול3.5.חבל שאין למכשיר זום אופטי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.