פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים אני מקבל מבך כחול על פעם שאני מעלה את הXP unmountabel boot driveמישהו יודע מה זה ואיך מסדרים ?המחיצה של הXP הלכה או משהו ?
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים לרוב זה אומר שיש בעיה חשמל לאחד הכוננים . אני מכיר את התופעה בעיקר במחשבים ניידים ,לא יצא עוד לראות את זה במחשבים אישיים , מה הפתרון : מהקל אל הכבד - א. לנתק את כל המאוררים מהחשמל פרט למעבד ! ב. לנתק כוננים אחד אחד ולראות אם זה כונן ספציפי או בעיה כללית ג. לנסות עם ספק אחר ד. להחליף שקע חשמל בבית . ה. לקוות שזה היה בעיה רגעית שדפקה את הכתיבה של ה XP בזמן בוט ולעשות פירמוט מחדש ו. להגיד שלום לדיסק הקשיח ז. במקרים חריגים (האמת רק פעמיים יצא לפגוש את זה) שבקר ה IDE היה תקול ועשה את זה , כך שאם הלוח לא הוחלף או שלא עשית משהו חריג אני לא חושב שזה הבעיה. מקווה שהבעיה תיפתר , אם לא תרשום לי ונעבור לשלב הבא
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים מחבר ניסית לשחק שם עם הכבלים יעני להוציא להכניס לא עזרהPM אומרת:partition improperly dismounted :-\
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים לי היתה בעיה דומה לא בדיוק אותה בעיה לי המחשב היה מפעיל מסך כחול באקס פי פרו ואחרי שהחלפתי זיכרון והרד דיסק וכבל ide נאלצתי להחליף לוח אם והבעיה נפתרה לחלוטין. תנסה להחליף זיכרון תנסה כל כרטיס להוציא כולל הסידי רום . אם לא עוזר החלף כבל ide אם זה לא פתר את הבעיה תפרמט ואם זה לא עוזר קנה לוח אם חדש הלך לך הלוח.
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים מחבר ז אפשר לפסול ניסית גם את השניכנראה אני אאלץ לפרמט...דרעק יש לי שם דברים חשובים ...וזה שמעלייאני די בטוח שהיה לך בעייה שונה (יש מליון בעיות במיוחד עם מיקרוסופט)אני עובד עם ה98 בלי שום בעייה וגם רשום שזה המחיצה ....טוב לפני שאני אפמרטיש למישהו אולי עצה איך אני יכול להוציא משם קבצים??
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים מחבר יש לו 2 מחיצות השנייה עובדת כמו שצריךכנראה משהו נדפק במחיצה הראשונה.....
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים אם אני זוכר נכון יש תוכנה שמאפשרת גישה לNTFS גם מווינדוז 9X.אני לא זוכר מה השם שלה... ככה תוכל להעתיק את הקבצים החשובים ממחיצה אחת לשנייה ואז לפרמט רק את הראשונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.