עבור לתוכן

האם לקנות מסך דגם2407 של DELL או לחכות למסך טוב יות&

Featured Replies

פורסם

1)האם עומד לצאת משהו טוב בתחום המסכים בשנה הקרובה?

2)מה זה FHM?

3)מה זה כיול?

4)האם בכלל אני צריך את זה או שאני יכול להסתפק במשהו אחר, השימושים שלי הם בעיקר משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט?

5) האם אני אוכל לחבר ממיר ל2407?

6)לכמה שנים הוא מחזיק?

תודה מראש

פורסם

בשמי ובשם חלק מהאנשים

נודה לך אם תשנה את כותרת הנושא לעיניין עצמו

ואם תסביר מה זה 2407....

פורסם
  • מחבר

2407 זה דגם של מסך של החברה DELL

ולא הבנתי לאיזה כותרת אני צריך לשנות

פורסם

'' האם לקנות מסך דגם 2407 של DELL או לחכות למסך טוב יותר''

פורסם

אתה יכול לחבר אליו ממיר

קומפוסייט צהוב מהממיר אל המסך

ואם אני לא טועה יש לו רמקולים אז אם אתה רוצה לרמקולים האלה אז אתה מחבר גם ואז זה עובד טוב

פורסם

אין מה לקנות את המסך הזה בקרוב.

DELL החליטה להתחיל להרוויח קצת יותר על לקוחותיה, והחלה להחליף בשקט (כלומר ללא הודעה רשמית) את הפאנלים הידועים והמעולים שהיו עד היום - S-IPS בפאנלים זולים, וטובים פחות- S-PVA.

היא החדירה את הפאנלים האלה לרוב מסכי גרסאות A03 שזו הגרסא החדשה של המסכים.

כך, שכאשר אתה מזמין מסך מסדרת ה 2x07 יש סיכוי שתקבל פאנל טוב ובעל איכות גבוהה עם S-IPS, ויש סיכוי (אולי גבוה יותר) שתקבל מסך עם הפאנל הפחות טוב.

לשני סוגי המסכים יש קוד לפאנל, שניתן לזהות את המסך על ידי כניסה ל service menu של המסך. אבל אף חנות לא תסכים לעשות זאת.

אני אישית מנסה כבר קרוב לחודש למצוא מקום שיוכל להבטיח לי את המסך הזה עם גרסת ה SIPS, אבל כל פעם מעלה חרס בידי. אני כבר חושב על להיכנע ולקנות מסך אחר וזהו (הבעיה שאין מסך במחיר הזה שמשתווה לו בארץ).

ד"א אם היה למישהו ספק שאולי הפאנלים הזולים לא יגיעו לארץ, אז הפאנלים הללו כן הגיעו לארץ, ובחנות LCDTV למשל, הודו, כי הפאנלים שלהם מיובאים מחברת SAMSUNG, שהיא היצרנית של פאנלי ה- PVA.

פורסם

אין מה לקנות את המסך הזה בקרוב.

DELL החליטה להתחיל להרוויח קצת יותר על לקוחותיה, והחלה להחליף בשקט (כלומר ללא הודעה רשמית) את הפאנלים הידועים והמעולים שהיו עד היום - S-IPS בפאנלים זולים, וטובים פחות- S-PVA.

היא החדירה את הפאנלים האלה לרוב מסכי גרסאות A03 שזו הגרסא החדשה של המסכים.

כך, שכאשר אתה מזמין מסך מסדרת ה 2x07 יש סיכוי שתקבל פאנל טוב ובעל איכות גבוהה עם S-IPS, ויש סיכוי (אולי גבוה יותר) שתקבל מסך עם הפאנל הפחות טוב.

לשני סוגי המסכים יש קוד לפאנל, שניתן לזהות את המסך על ידי כניסה ל service menu של המסך. אבל אף חנות לא תסכים לעשות זאת.

אני אישית מנסה כבר קרוב לחודש למצוא מקום שיוכל להבטיח לי את המסך הזה עם גרסת ה SIPS, אבל כל פעם מעלה חרס בידי. אני כבר חושב על להיכנע ולקנות מסך אחר וזהו (הבעיה שאין מסך במחיר הזה שמשתווה לו בארץ).

ד"א אם היה למישהו ספק שאולי הפאנלים הזולים לא יגיעו לארץ, אז הפאנלים הללו כן הגיעו לארץ, ובחנות LCDTV למשל, הודו, כי הפאנלים שלהם מיובאים מחברת SAMSUNG, שהיא היצרנית של פאנלי ה- PVA.

מה לגבי מסכי ה-"30?

פורסם

זאת אומרת שאני יכול למכור את ה-2407 ביותר ממה שקניתי אותו? :smile1:

פורסם

מפיסטו התבלבל, ה-2407 מעולם לא הגיע עם S-IPS, רק S-PVA

מה שהוא אמר נכון רק ל-2007

פורסם

איזה בעסה!!!! כמה תיחננתי על המסך הזה! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

אני אומר בואו נישאר עם מה שיש לנו (במקרה שלי 768PF זוועתי שרק אני יכול לראות עליו את הטקסט וחוץ ממני כולם רואים מטושטש ומקבלים כאב ראש)

ונחכה לטכנולוגיית ה SED המוצלחת שתגיע למסכים למחשב

פורסם

מפיסטו התבלבל, ה-2407 מעולם לא הגיע עם S-IPS, רק S-PVA

מה שהוא אמר נכון רק ל-2007

צודק.

הייתי בטוח שבגלל שהם משתדרגים באותה גרסא, ההגרלה תהיה גם שם.

אחרי בדיקה אתה צודק, ל2407 באמת תמיד היה PVA, שזה ממש מוזר, כי זה המסך הפופולרי ביותר של DELL מבין ה-3 (2007, 2407, 3007), מוזר מאוד שכולם קונים אותו.

ממה שאני מתחיל להבין, הפאנל של ה-2407 הוא לא אותו פאנל שיש בגרסת ה-PVA של ה-2007, אבל בהחלט צריך לברר את זה.

מה לגבי מסכי ה-"30?

מסכי ה-30" עד כמה שזכור לי הינם S-IPS. בכל מקרה, שם אין הגרלות פאנלים.

הם גם הולכים לעבור בקרוב שדרוג נוסף שאמור רק לשפר את הפאנל.

פורסם

אני מנסה להבין דבר אחד, מה רע בפאנל S-PVA?

מבחינת אפקט ניצנוץ גם ל IPS וגם ל VA יש את אותו הקושי.

זמני התגובה של VA טובים יותר למשחקים.

זוויות הצפיה טיפה יותר צרות אבל היחס ניגודיות טוב יותר ב VA וכך גם הגוונים הכהים.

פורסם

ממה שאני מתחיל להבין, הפאנל של ה-2407 הוא לא אותו פאנל שיש בגרסת ה-PVA של ה-2007, אבל בהחלט צריך לברר את זה.

מן הסתם זה לא אותו פאנל, אחרת היית רואה 4 אינצ'ים של פאנל בולטים החוצה מה-2007 או חסרים ב-2407

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים