פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים לפני כמה ימים קפץ לי מסך כחול... לא ממש הצלחתי למצוא מה הבעיה...עשיתי בדיקת שגיאות במערכת, ברג'יסטרי, בזיכרון...בדיקת וירוסים... וכלום - הכל תקין!בנוסף, גם משום מה לא קיימת לי שום תיקיית minidump ב- Windowsככה שגם אין לי ממש קצה חוט בקשר לאותה בעיה...מה יכולה להיות הסיבה לכך שאין לי את התיקייה הזאת?או לחלופין, מה עוד נשאר לבדוק?
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים יכול להיות שהגדרת את הווינדוס שישים את ה-virtual memory במחיצה אחרת חוץ מ-C?
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים יכול להיות שהגדרת את הווינדוס שישים את ה-virtual memory במחיצה אחרת חוץ מ-C?גם לי אין את ה - MINIDUMP למרות שסימנתי כראוי איפה שצריך,אבל אצלי ה - PAGEFILE הוא לא במחיצת C אלא בכלל יושב על דיסק פיזי אחר במחיצה שמיועדת רק לו,איך פותרים את זה והאם יש משהו אחר לעשות אם אני רוצה שתהיה לי ספריית MINIDUMP ?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים גם לי אין את ה - MINIDUMP למרות שסימנתי כראוי איפה שצריך,אבל אצלי ה - PAGEFILE הוא לא במחיצת C אלא בכלל יושב על דיסק פיזי אחר במחיצה שמיועדת רק לו,איך פותרים את זה והאם יש משהו אחר לעשות אם אני רוצה שתהיה לי ספריית MINIDUMP ?אבל היה לך מסך כחול? כי אם לא, אז גם התיקיה לא תהיה וזה טבעי.
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אבל היה לך מסך כחול? כי אם לא, אז גם התיקיה לא תהיה וזה טבעי.אז מה אתה אומר בעצם,שהתיקיה תיווצר רק כשיהיה לי מסך כחול ? ואם התשובה חיובית מדוע X-DUDE שאל בנוגע למיקום ה - PAGEFILE ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.