עבור לתוכן

איפה לדעתכם השינוי יותר גדול בין 98 לXP או בין XP לויסטה?

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרו פה, 98 בסה"כ היה שיפור של 95 השאלה היא מ- 95 ל- XP, והתשובה חד משמעית שכן, מ- XP לויסטה אין אין שום דבר מהפכני... ישנם דברים נחמדים בויסטה זה הכל.

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו אתה צוחקים .אתם זוכרים בכלל את 98?

זה הדבר הכי לא יציב שיש(חוץ ממילניום :P ) כל שניה מסכים כחולים אי אפשר להשתמש בו, ההבדל בין 98 וXP הוא של שמיים וארץ.

נכון שהיה את 2000 באמצע אבל זו לא השאלה וההבדל בין 98 ל2000 גם ענק :)

חוץ מזה XP מבוסס על ליבה אחרת(KERNEL) של 32 BIT - NT.

לעומת זאת 98 מבוסס על קרנל של 16 BIT.

לעומת זאת לפי מה שאני רואה עכשיו ההבדל בין ויסטה וXP הוא בעיקר ויזואלי אבל יש גם בויסטה הרבה בעיות בכמה שבועות שאני משתמש בויסטה (הגרסא הסופית) אני רואה שיש בעיות של אי יציבות הרבה דליפות זיכרון ומה לא ואני חייב להגיד שXP הרבה יותר טוב ועוד מעט אני אחזור אליו :)

פורסם

מבחינה תיאורתית ההבדל שאמור להיות בין ה VISTA ל XP עצום - תיאורתית

ולדעתי זה עוד יתמשש בהמשך עם עדכונים אולי באיזה SP נחמד שיצא בהמשך.

ההבדל בין המעבד של ה 98\95 ל XP לא היה כזה רציני פחות או יותר אותה מערכת הפעלה רק יותר יציבה.

ה VISTA מציע דברים דיי מהפכניים, אבל שוב...צריך לתת לה זמן להתבשל, ושהתאימות שלה תגדל לפחות ל 90 אחוז.

כרגע היא עומדת על 70 אחוז בערך.

פורסם

"ההבדל בין המעבד של ה 98\95 ל XP לא היה כזה רציני פחות או יותר אותה מערכת הפעלה רק יותר יציבה."

מה אתה אומר....

קרא הודעה מעלייך וזה רק חלק...

בין ויסטה ל-XP אתה הצלחת רק לחזור על "נוחות" "נוחות" "והכל יותר נוח" כמו שכבר אמרתי ויזואלי ויש הרבה תוכנות ברשת שעושים זאת גם טוב יותר עם פחות גזילה של משאבים.

אין ספק שאת הויסטה אנחנו נראה בהמשך עם התמיכה של התוכנות\משחקים זה כבר צויין כמה פעמים.

אבל כרגע אתה משווה "נוחות" לבין הקפיצה בין 98 ל-XP...

ואיזה דברים מהפכניים היא מציעה?? שתף אותנו...

ובכלל היא עומדת "על 70 אחוז כרגע", עשית מחקר? אני לא יודע מהיכן אתה מביא את כל הדברים האלו...

פורסם

Alex2003

לא שאלו מה יותר טוב שאלו כמה המערכות ישתנו

פורסם

אני חייב לתקן פה משהו.

ה-XP ממש לא מבוסס על ה-98, הוא מבוסס על ה-2000 שהוא שדרוג רציני של ה-NT.

אבל הוא ממש ממש לא מבוסס על ה-98.

לגבי הקפיצה, אני גם חושב בינתיים שהקפיצה בין ה-98 ל-XP גדולה יותר.

עניין היציבות וקלות השימוש ב-XP לעומת ה-98.

ואני חייב להזכיר עוד סיוט שהיה ב-98, זוכרים שכל שינוי קטן, אפילו ברזולוציה הייתם צריכים לעשות ריסטרט?

לדעתי, אחרי ה-BSOD, זאת היתה מכה מס' 2 של ה-98.

אבל אני חייב להסתייג ולציין שלא עבדתי מספיק על הויסטה, רק פה ושם ועוד על מחשב עגלה.

פורסם

98SE הייתה המערכת הכי יציבה שנגעתי בה איפעם...

כל מי שאמר שכל שינוי קטן צרך ריסט זה בגלל שאתם לא יודעים לשנות הגדרות בסיסיות כמו שצריך...

פורסם

ואיי שכחתם

בין 98 לXP מעבר בין FAT32 לNTFS!!!

שזהו מהפך רציני אחרי הכול

פורסם

"ההבדל בין המעבד של ה 98\95 ל XP לא היה כזה רציני פחות או יותר אותה מערכת הפעלה רק יותר יציבה."

מה אתה אומר....

קרא הודעה מעלייך וזה רק חלק...

בין ויסטה ל-XP אתה הצלחת רק לחזור על "נוחות" "נוחות" "והכל יותר נוח" כמו שכבר אמרתי ויזואלי ויש הרבה תוכנות ברשת שעושים זאת גם טוב יותר עם פחות גזילה של משאבים.

אין ספק שאת הויסטה אנחנו נראה בהמשך עם התמיכה של התוכנות\משחקים זה כבר צויין כמה פעמים.

אבל כרגע אתה משווה "נוחות" לבין הקפיצה בין 98 ל-XP...

ואיזה דברים מהפכניים היא מציעה?? שתף אותנו...

ובכלל היא עומדת "על 70 אחוז כרגע", עשית מחקר? אני לא יודע מהיכן אתה מביא את כל הדברים האלו...

אני לא יודע איפה דיברתי על נוחות....

אתה יודע לקרא? לאיזה כיתה אתה עולה א?

תעבור טוב טוב מילה מילה על מה שכתבתי ותסמן לי את המילה נוחות.

:kopfpatsch:

ותחזור לבית הספר ... כנראה עוד לא לימדו אותך לקרא.

פורסם

התבלבלתי בינך לבין McMerc

אז מצטער להגיד לך, אבל אתה לא משתמש במה שיש לויסטה להציע.

כאשר אתה בויסטה אתה חושב אחרת, המעבר בין התיקיות יותר נוחה, שולחן עבודה יותר נוח, תפריט התחל יותר נוח, עידכון יותר נוח, פשוט הכל יותר נוח!

נכון שאתה יכול לעשות את העבודה שלך בויסטה בדרך המסורתית, אבל אתה יכול גם להשתמש בדברים שויסטה מאפשרת.

קורה אני בסה"כ בן אדם, זה לא אומר שאתה צריך לקפוץ עם צורת הדיבור המסריחה שלך.,

אבל אתה לא אשם בגלל זה אני לא אגיב, פשוט כנראה ככה ההורים שלך יודעים לחנך.

ובוא תספר לי :

"ואיזה דברים מהפכניים היא מציעה?? שתף אותנו...

ובכלל היא עומדת "על 70 אחוז כרגע", עשית מחקר? אני לא יודע מהיכן אתה מביא את כל הדברים האלו..."

פורסם

האמת כן עשיתי מחקר...

אתה יכול גם לעשות את זה, זה נקרא לקרא ביקורות.

:lol:

ומצטער שככה ירדתי עליך, פשוט מעצבן אותי ששמים לי מילים בפה.

(אבל ראיתי שלא התכוונת אלי - אז סליחה שוב)

פורסם

לקחת את כל המשחקים והתוכנות בעולם והגעת למסקנה שהיא עומדת על 70% ע"י ביקורות של כל אותם משחקים ותוכנות או שפשוט נכנסת לכל הביקרות ועשית ממוצע? או שפשוט נכנסת לביקורת אחת שבה כתוב שהויסטה עומד על 70%?

אני אשמח לביקורת אחת שמראה נתון דומה או רמיזה לכזה נתון.

אני חושב שאתה פשוט................... לא יודע כבר מה לאמר...... :bash:

בנוסף עברתי קצת על התגובות שלך ואתה דיי משתמש ב"אתה בכיתה א'?" יש לך איזה טראומה מכיתה א, שאתה רוצה להסיר מלבך? לשתף אותנו? אולי נוכל לעזור.... :nixweiss:

ומה עם "הדברים המהפכניים של ויסטה" בא לך לשתף? או שאתה צריך עוד כמה ימים של מחקר באינטרנט בשביל להביא לנו כמה דברים כאלה או אחרים? או אולי אתה רוצה להמתין לתמיכה של DX10 בכדי שתוכל להגיד "הנה אתם רואים מהפכני".....

האמת כן עשיתי מחקר...

אתה יכול גם לעשות את זה, זה נקרא לקרא ביקורות.

:lol:

כן גם אני עושה את זה... הבעיה שאחרי זה אני לא מפליץ נתונים על סמך "מחקר" פרטי שעשיתי אחרי שקראתי כמה ביקורות....

פורסם

תאמין לי שאני לא צריך ואני יודע בדיוק אחד לאחד מה יש בויסטה וסליחה זה ממש לא "מהפכני"

מה שהמון תוכנות ברשת עושות כבר לפני הרבה זמן לא נקרא מהפכני.

ומה עם ה-70%? אכפת לך לשתף אותנו בנוסחה המרשימה ביותר שהצלחת להגיע אתה! המשתמש הפשוט, לבדך, לאחוזים שבה עומדת ויסטה מבחינת תאימות חומרה??

פורסם

תאמין לי שאני לא צריך ואני יודע בדיוק אחד לאחד מה יש בויסטה וסליחה זה ממש לא "מהפכני"

מה שהמון תוכנות ברשת עושות כבר לפני הרבה זמן לא נקרא מהפכני.

ומה עם ה-70%? אכפת לך לשתף אותנו בנוסחה המרשימה ביותר שהצלחת להגיע אתה! המשתמש הפשוט, לבדך, לאחוזים שבה עומדת ויסטה מבחינת תאימות חומרה??

קשה לך לקרא

שיש להרבה אנשים בעיות תמיכה של דרייברים.

יש להם להוסיף עוד בערך 2000-3000 סוגי דרייברים למערכת

(אולי קצת יותר)

לדעתי זה 70 אחוז. סבבה ? מרוצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים