עבור לתוכן

רציתם לדעת האם מעבדי AMD עובדים טוב עם GEFORCE 8800GTX\GTS הנה התשובה...

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון, עד כמה שאני יודע, AMD התחילה מהעתקת מעבדים של אינטל. נכון, לא חיקוי, העתקה.

דבר שני, מה זה משנה מי מעתיק את מי, מי מחקה את מי, למי "טכנולוגיה יותר מתקדמת"?

(וזה לא אומר בשום אופן שאני מסכים איתך לגבי הדברים האלה)

בשורה התחתונה, המעבדים של אינטל נכון להיום (ונכון לחצי שנה הקרובה לפחות) נותנים יחס עלות-ביצועים יותר טוב.

• תגובות 89
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חברה,

מנסיון!!!

אני עברתי מ-3200 AMD לאינטל 6600 ופשוט אין מה להשוות, זה עולם אחר לגמרי (במיוחד עם 8800GTS)

גם אני הייתי עם AMD וסימפטתי את החברה הזאת אבל בהחלט שווה למכור ולעבור ל 6XXX, זה פשוט הרבה יותר משתלם

עם OC קטן (אפילו עם קירור וזיכרונות STOCK) ולוח פשוט אפשר להגיע לביצועים לא מהעולם הזה

אז לכל המתרברבים של AMD, צאו מזה AMD יצאה מהאופנה - קבלו את זה ותפסיקו כבר למצוא לעצמכם תירוצים שנתקעתם עם מעבד גרוע

פורסם

אורי, כל עוד פיתוח המעבדים של אינטל נמצא בידיי המוח הישראלי לAMD אין סיכוי, תפרגן לפירות הארץ שלך קצת!

עד 2011 (או 12) נזכה לראות יצירות מופת ישראליות מבית אינטל. :P

פורסם

אני עברתי מ-3200 AMD לאינטל 6600 ופשוט אין מה להשוות, זה עולם אחר לגמרי (במיוחד עם 8800GTS)

באמת אין מה להשוות. 3200 הוא חד ליבתי ועתיק. 6600 הוא אחד המעבדים הכי טובים היום (בנוסף לזה שהוא דו ליבתי). גם במחיר, אגב, אי אפשר להשוות ;)

פורסם
  • מחבר

אורי, כל עוד פיתוח המעבדים של אינטל נמצא בידיי המוח הישראלי לAMD אין סיכוי, תפרגן לפירות הארץ שלך קצת!

זה כבר יותר מדי, לא מאמין ממש שזה נכון אבל בכל זאת אולי נכון עדיף להיום CORE 2 DUO אבל מה שקרה ב3 וחצי שנים האחרונות פשוט היה נפלא לAMD ועדיין המעבדים שלה מאוד טובים ואף אחד לא נדפק.

פורסם
הרי ברור שמעבדכמו פנטיום 4 3 גיגהרץ לא יכול לפעול עם גיפורס 8800GTX בלי צוואר בקבוק גדול.

אבל לא משהו שתשים לב אליו..

פורסם

סליחה חברה באיזה פורום אנחנו נימצאים? :nixweiss:

לרגע חשבתי שאני בפורום תצוגה וגרפיקה.

אבל כניראה טעיתי.

פורסם

נחכה לאריכטקיה החדשה של AMD שתצא שנה הבאה..

בנתיים INTEL לא רואים אותם מבחינת ביצועים בלבד..

פורסם

לפרגן למה? שאני צריך לשלם מיסוי גבוה יותר כדי לספק דיבידנדים לאינטל, בשביל מפעל בארץ:screwy:

עם כל הכבוד למוח הישראלי ויש כבוד, יש להם עוד הרבה מה ללמוד מ-AMD וגם מ-IBM בכל הקשור למעבדים.

למה מיקרוסופט לא נתנה את הבייבי שלה לאינטל, והלכה ל-IBM כנ"ל SONY וכנ"ל נינטנדו.

בקיצור חברה C2D הוא מעבד חד-פעמי, תהנו כל עוד אתם יכולים! כי חייה המדף שלו ממש מתקרבים לסוף.

אגב: ציפור לחשה לי K8L צפוי לצאת באמצע דצמבר לפחות ES, אם השמועה נכונה C2D נחלת העבר. :biggrinangelA:

פורסם

אורי החתימה שלי כבר מלאה מציטוטים שלך -אי אפשר להוסיף עוד :lol: :lol: :lol: :lol:

ES בדצמבר (איפה שמעתי,וזה עוד שבוע ::))

AMD אמורה להציג את K8L את אלטירר בחודש דצמבטר לראווה.

אני מאוד מעוניין לראות עד כמה הוא מציג שיפור כנגד C2D.

ואל תשכח שIBM עובדת בשיתןף פעולה עם אינטל.

(AMD למדה הרבה דברים מאינטל ::))

פורסם

אגב: ציפור לחשה לי K8L צפוי לצאת באמצע דצמבר לפחות ES, אם השמועה נכונה C2D נחלת העבר. :biggrinangelA:

מה המקור לזה? זה יהיה מעניין לראות מה יש להם בקנה :)

פורסם

אולי מספיק עם השטויות!!

איפה שמעת על זה?

אני לא ראיתי שום אתר שכותב את זה (יכול להיות שלא חיפשתי ב-"מקומות הנכונים"?).

אם יש ל-AMD מעבד ES רק עכשיו, אז עוד חצי שנה הוא יצא, ורוב האנשים לא יחכו זמן כזה גדול, מה גם ש-AMD מפספסת את קריסמיס (או איך שלא כותבים את זה).

פורסם

וואו ! כמה בולשיט !

פורסם

אולי מספיק עם השטויות!!

איפה שמעת על זה?

אני לא ראיתי שום אתר שכותב את זה (יכול להיות שלא חיפשתי ב-"מקומות הנכונים"?).

אם יש ל-AMD מעבד ES רק עכשיו, אז עוד חצי שנה הוא יצא, ורוב האנשים לא יחכו זמן כזה גדול, מה גם ש-AMD מפספסת את קריסמיס (או איך שלא כותבים את זה).

אני משתתף בפורום גרמני שקשור למעבדי AMD, וחלק מהעניין שם לשמור על דיסקרטיות! שיהיה לי מידע יותר אמין אשתף אותכם, כרגע לא יכול. :-X

פורסם

ואיך הגעת לפורום שבו "שומרים על דיסקרטיות" ?? איך נכנסים לפורום הזה, בטלפתיה?

אה, כן... אולי זה בגלל ש-AMD משלמים לך :lol:

בכל מקרה, אם באמת יהיה יותר מידע, אני אשמח לשמוע. למרות שאני חייב לציין שאני אקח כל דבר שאתה תכתוב בערבון מאוד מוגבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים