עבור לתוכן

רציתם לדעת האם מעבדי AMD עובדים טוב עם GEFORCE 8800GTX\GTS הנה התשובה...

Featured Replies

פורסם

התשובה פה, בנ'צים עם כל סוגי הכפולי ליבה של AMD http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_8800_gtx_gts_amd_cpu_scaling/

והנה בנ'צים של מעבדי CORE 2 DUO של אינטל http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_gtx_gts_overclocking/

חשבתם שמעבדי AMD חלשים? לא מסוגלים לעמוד בעומס? אחרי שתבדקו אתם תופתעו מאוד, יש מקרים שאפילו הX2 5000 לוקח את הX6800 של אינטל, ברוב המקרים ההבדל בין המעבדים לא קיים 1-2 FPS וזהו...

• תגובות 89
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה קשור ?

המעבד משפיע הרבה פחות בביצועים הגרפיים, זה אותו כרטיס מסך, אז בגרפיקה כגון משחקים, אז זה איי.אם.די או אינטל אין הבדל גדול. לא הבנתי בכלל מה הנקודה שלך בלפתוח את הנושא הזה

פורסם

יש קשר וחצי ובא לו לפתוח דיון כזה מה הסרט שלך ומה זה עיניינך?

הרעש שהיה מסביב בגלל ההגבלה של מעבדי AMD באמת ובתמים גרמה לי לחשוב שיש לי צורך כרגע להחליף את המעבד שלי (3800X2) להחליף לE6600 ובלא ברירה גם את הלוח וזכרונות.....

מה שבעצם מוכיח כאן בתרד הזה שזה לא ממש נכון.

יש לי הרבה מה לכתוב אבל הלינקים האלו עשו אותי רעב למידע....

פורסם

מצטרף - אחלה ת'רד

פורסם
  • מחבר

בדיוק!!! כמו שתומכי התרד אמרו הרעש שהCORE 2 DUO עשה למעבדי AMD הוא הפך אותם מחזקים מאוד לחלשים מאוד(בכלל לא נכון, לא תומך בזה פשוט זה מה שהרוב חושבים עכשיו מי שלא מברר) והרבה שאלו את עצמם איך המעבד יתמודד עם הכרטיסים הגרפיים החדשים, בכן לכל מי שיש ספק יסיר אותו פה בפורום הזה אחת ולתמיד מתברר שבכל מה שנוגע למשחקים אין לאינטל יתרון על AMD וגם ההפך אינו נכון.

וזה חשוב מאוד איזה מעבד יריץ תכרטיס מסך(למגיב הראשון) הרי ברור שמעבדכמו פנטיום 4 3 גיגהרץ לא יכול לפעול עם גיפורס 8800GTX בלי צוואר בקבוק גדול.

פורסם

איזה צוואר בקבוק אתם מדברים? צוואר בקבוק ל-3DMARK? :nixweiss:

בוא נקח אטלון 2400 וכרטיס מסך 8800GTX, הניצול יהיה חלקי אך עדיין ה-FPS במשחקים יהיו גבוהים ומבחינת המשתמש אין צוואר בקבוק....

אם נקח את אותו המשחק ומעבדים שונים כגון אטלון 2400 לבין E6300, ברור שב-3DMARK הציון יהיה ממש שונה וגם ה-FPS יהיה שונה, אך ה-FPS במשחק לא ירד למצב שהמשתמש ירגיש בצוואר בקבוק.

נגיד אתם רוצים להגיד לי שבמקום 80FPS עם E6300 ו-8800GTX זה ירד עם אטלון ל35\40 FPS? :nixweiss:

אל תיתייחסו לנתונים אלא לרעיון.....

בכלל אני בדעה שאנחנו נמצאים במצב היום שאין ניצול ולא משנה אם אתה נמצא במעבד 3800X2 ובטוח שלא במעבד X6800 חוץ מ-3DMARK... ה-FPS נמצא ברמות מטורפות עם הכרטיס הזה.

אנחנו צריכים לחכות עוד כמה חודשים טובים למשחקים רציניים עם ניצול DX10 ובכלל להגיע לנפילה משמעותית ב-FPS בכדי בכלל לדבר על מעבדים שמגבילים, זאת אומרת שאנחנו נרגיש בהגבלה.

פורסם

המערכות לא זהות, המטרה של הבמדקים לא זהה, והגרוע מכל, הדריברים לא זהים!!!! למערכת של אינטל יש דריבר יותר ישן, ולמרות הכל ב-99% מהמיקרים המערכת של אינטל לוקחת באותו מבחן (ללא האוברקלוק כמובן).

בגללך בזבזתי כמה דקות....

פורסם

לוקחת... לוקחת....

יופי שמחת זקנתי.

הרעש שהיה זה לא לוקחת... זה אוכלת בלי מלח והבדלים עצומים שאפשר לזרוק את AMD לפח ולא משנה מה חוזק המעבד כי הוא פשוט מגביל בצורה מטורפת את הכרטיסים.

לינקים אלה מוכיחים שלא ומראים שההבדלים מזעריים וכשמסתכלים על יחס מחיר ביצועים לשדרג מערכת לדוגמא מ-3800X2 למעבד E6300 זה טמטום, לפחות ככה הנתונים מראים.

זה לא אומר שאני בטוח בזה אני מסתכל כרגע לפי הנתונים שיש, יתכן והנתונים האלה לא בדיוק נכונים ולכן זה מטרת התרד.

פורסם

הכרטיסים GEFORCE 8800GTX\GTS עדיין לא הראו את מלוא כוחם

עד שיהיה דרייברים מתאימים ומבחני ביצועים שינצלו את הטכנולוגיות החדשות , שהכרטיסים הללו תומכים בהם

פורסם

אין קשר...

כשיהיו דרייברים מתאימים זה יעלה כאן וכאן.

בנוסף זה יעלה זה עוד יותר מוכיח שאין צורך בשדרוג מעבד כזה או אחר... ניצול גבוה יותר=FPS גבוה יותר.

אתה יכול להיות עם 3800X2 לקבל 8K ב-3DMARK וסביב 60 FPS ממוצע במשחקים "הכבדים" נו ואז מה?

תשדרג מעבד.. נכון ה-FPS יעלה.. לך זה יעזור? דרייברים חדשים יעלה ה-FPS... לך זה יעזור?

אני לא רואה איך התגובה קשורה ל-AMD\אינטל...

:nixweiss:

פורסם

אין קשר...

כשיהיו דרייברים מתאימים זה יעלה כאן וכאן.

בנוסף זה יעלה זה עוד יותר מוכיח שאין צורך בשדרוג מעבד כזה או אחר... ניצול גבוה יותר=FPS גבוה יותר.

אתה יכול להיות עם 3800X2 לקבל 8K ב-3DMARK וסביב 60 FPS ממוצע במשחקים "הכבדים" נו ואז מה?

תשדרג מעבד.. נכון ה-FPS יעלה.. לך זה יעזור? דרייברים חדשים יעלה ה-FPS... לך זה יעזור?

אני לא רואה איך התגובה קשורה ל-AMD\אינטל...

:nixweiss:

אני מנסה לומר שעדיין מוקדם לשפוט את הכרטיסים החדשים בצורה גורפת עם הכלים של היום

פורסם

ואני מנסה לאמר שאנחנו בתרד:

"האם מעבדי AMD עובדים טוב עם GEFORCE 8800GTX\GTS"

ולא:

מה כוחם של כרטיסי 880GTX\GTS ובואו נשפוט אותם עם הכלים של היום.

פורסם

ואני אומר שעדיין לא יצאה השוואה רצינית, ולכן הת'ריד הזה מבוזבז!

פורסם

מה כוחם של כרטיסי 880GTX\GTS ובואו נשפוט אותם עם הכלים של היום.

בדיוק , מגוחך לבדוק עם הכלים שיש היום

פורסם

מבוזבז לך. (ולמה אתה פה ומגיב אם זה בזבוז?)

וכמה רציני צריך להיות? בשבילי זה מספיק רציני.

אני בטוח שיש המון דברים שיגרמו לשיפור לטובת מעבדי אינטל (כבר צויין קודם ואני מסכים) אך עדיין זה לא יהווה שיפור שיגרום "לקריסה" של AMD כמו עשו בעבר הקרוב או לחילופין יצדיק שדרוג כזה או אחר ממעבד 3800X2 ומעלה לטובת מעבד E6300 ומעלה.

עריכה:

Slevin Kelevra,

אתם מוכנים להסביר לי מה מגוחך ועל איזה כלים אתם מדברים ומה הקשר של זה לבין מעבדי אינטל\AMD?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים