עבור לתוכן

GeForce 7600GT XFX vs Leadtek

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך בשבוע הקרוב ואחרי קריאת הרבה ביקורות החלטתי על ה 7600GT.

יש לי חריץ AGP ולכן עומדות בפני רק שתי אפשרויות למיטב ידיעתי

Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB AGP

או

XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 AGP PV-T73A-UDF7

הנתונים זהים לגמרי מלבד היצרן, גם המחיר כמעט זהה לכן הוא לא שיקול מבחינתי.

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על שני היצרנים, ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי להגיע להחלטה.

תודה מראש על העזרה

פורסם
  • מחבר

CPU - Intel® Pentium® 4 3.00GHz 800Mhz FSB 2MB L2 Cache

Memory - 2X512 Kingston PC3200 CL3

Graphics Card - ATI Radeon 9600XT 256MB

Power - Enermax 350W

פורסם

לך על הLeadtek

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט בבקשה למה אתה ממליץ על ה Leadtek ?

פורסם

באנדל (חבילת תוכנות וציוד שמגיעים יחד עם הכרטיס) יותר עשיר.

השאר הפרמטרים הם זהים..

פורסם

באנדל (חבילת תוכנות וציוד שמגיעים יחד עם הכרטיס) יותר עשיר.

השאר הפרמטרים הם זהים..

למען האמת אני לא אוהב את XFX בגלל ניסיון מר עם הקירור שלהם מסידרה 6 אולי הם השתפרו בקירור את זה אינני יודע,אך הייתי מעדיף ללכת על בטוח

פורסם

דווקא לי (לאחותי יותר נכון) יש נסיון לא טוב עם הקרור של כרטיסי LEADTEK.

היא רכשה כרטיס כזה כחלק מהמפרט הכולל. זה היה כרטיס מהסדרה FX5200 או 5700, אני כבר לא זוכר

ואחרי מספר חודשים (פחות מחצי שנה) המאוורר נקע ונעצר, המחשב סירב לעלות והיא לא ידעה מזה עד שלא

פתחה אותו וגילתה. הכרטיס הוחלף במסגרת האחריות בATI X600 משהו בסוף, לא זוכר, אבל של GIGABYTE.

בקיצור, דברים מהסוג הזה אני מאמין יכולים לקרות פה ושם בכל חברה.

הנסיון שלנו הוא לכרטיס בודד ולא מהווה סטטיסטיקה של אלפי כרטיסים כאלו, אז לא הייתי מסיק מזה על איכותם של LEADTEK,

אם כי אני אישית, היום, שם אותם במקום נמוך יותר ברשימת המועדפים. אולי אני טועה.

פורסם

דווקא לי (לאחותי יותר נכון) יש נסיון לא טוב עם הקרור של כרטיסי LEADTEK.

היא רכשה כרטיס כזה כחלק מהמפרט הכולל. זה היה כרטיס מהסדרה FX5200 או 5700, אני כבר לא זוכר

ואחרי מספר חודשים (פחות מחצי שנה) המאוורר נקע ונעצר, המחשב סירב לעלות והיא לא ידעה מזה עד שלא

פתחה אותו וגילתה. הכרטיס הוחלף במסגרת האחריות בATI X600 משהו בסוף, לא זוכר, אבל של GIGABYTE.

בקיצור, דברים מהסוג הזה אני מאמין יכולים לקרות פה ושם בכל חברה.

הנסיון שלנו הוא לכרטיס בודד ולא מהווה סטטיסטיקה של אלפי כרטיסים כאלו, אז לא הייתי מסיק מזה על איכותם של LEADTEK,

אם כי אני אישית, היום, שם אותם במקום נמוך יותר ברשימת המועדפים. אולי אני טועה.

אני מבין את מה שאתה כותב אבל לא כול כרטיס וכרטיס שיוצא מהחברה הוא מושלם לגמרי,תמיד יש פגומים...

לי יש ניסיון מר עם 6800\6600GT\6600 של XFX ולכן אני לא סומך ממש על הקירור שלהם...

פורסם

יש לי בדיוק את הXFX שאתה מתכוון לקנות (אותו דגם 1ל1).

אחלה כרטיס :yelclap:. קירור שקט וממש טוב (לא עובר את ה47 מעלות במאמץ). כרטיס יפה. ביצועים כמצופה מ7600GT. אני מניח שאני יכול גם למשוך קצת יותר באוברקלוק אבל עדיין לא בא לי לנסות :silly:

בבאנדל לא קיבלתי כלום. אז אם בLeadtek יש משחק או באנדל טוב יותר, אני במקומך הייתי הולך עליו.

אם השיקול היחידי הוא הקירור והנסיון המר של מישהו מסויים עם XFX - אז יש לך פה קונטרה מנסיון הפוך לחלוטין (מבסוט לגמרי!!!) עם הכרטיס הספציפי שאתה מדבר עליו. :xyxthumbs:

פורסם

אם השיקול היחידי הוא הקירור והנסיון המר של מישהו מסויים עם XFX - אז יש לך פה קונטרה מנסיון הפוך לחלוטין (מבסוט לגמרי!!!) עם הכרטיס הספציפי שאתה מדבר עליו. :xyxthumbs:

אני מבין את מה שאתה כותב אבל לא כול כרטיס וכרטיס שיוצא מהחברה הוא מושלם לגמרי,תמיד יש פגומים...

פורסם

זה רק נראה לי או שבתמונה של הLeatek 7600GT אין Dual DVI אלא רק DVI אחד?

winfast_a7600_gttdh_2.jpg

ואגב... הוא גם די מכוער יחסית לXFX....

2.jpg

אלא אם כן הבאנדל של LEADTEK יותר טוב - לך על XFX :xyxthumbs:

פורסם

נו באמת.. אתם קובעים שכרטיס יותר טוב בגלל העיצוב שלו?! כאילו שמישהו הולך להסתכל עליו כל היום..

ו-אני לא זוכר בוודאות מה זה dual-link dvi, אבל המשמעות של זה זה לא שיש לו שני DVI..

פורסם

נו באמת.. אתם קובעים שכרטיס יותר טוב בגלל העיצוב שלו?! כאילו שמישהו הולך להסתכל עליו כל היום..

ו-אני לא זוכר בוודאות מה זה dual-link dvi, אבל המשמעות של זה זה לא שיש לו שני DVI..

בהיעדר קווי השוואה אחרים - כן העיצוב גם אומר משהו.

ואם לא אמורים להיות לLeadtek שני חיבורי DVI אז אני חושב שיש פה אפילו יתרון חומרתי לXFX (שכן יש לו שני חיבורי DVI).

I THINK WE HAVE A WINNER...

הבאנדל זה הדבר היחידי שעוד יכול להפוך פה את היוצרות... ;D

פורסם

נכון. ולפי האתר של LEADTEK, אתה מקבל TMNATIONS וSS2. שווה ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים