עבור לתוכן

מסכי LCD רחבים לא מתאימים למשחקים ועבודה עם מסמכים - רק לסרטי WS... אמת או אגדה?

Featured Replies

פורסם

נשמע לי מאוד הגיוני... הרזולוציה הטבעית של משחקים ומסמכי טקסט היא ברטיו של 3:4 למשל 1024X768 או 1280X1024 ואף 1600X1200.

במסכי LCD כל רזולוציה שאינה הרזולוציה הטבעית של המסך נראית הרבה פחות טוב באופן משמעותי. כשמדובר ברזולוציה "רוחבית" שאינה 3:4 הפונטים "נמתחים" ומטשטשים - אפילו במסכים טובים.

לגבי טקסט ראיתי את התופעה הזו בעצמי גם במסכים של 3000 ש"ח, לגבי משחקים אין לי מושג...

לסרטים בפורמט רחב (WS) ברור שזה יתרון אבל לשאר השימושים זה דווקא נראה לי חיסרון משמעותי מאוד.

מהי דעתכם המלומדת?

פורסם

מה?

1. משחקים יכולים לפעול ברז' הטבעית של המסך. כמעט כל משחק חדש יכול לעבוד ברז' של מסכי WS.

2. מסמכים- מה הקשר בכלל? כל עוד מערכת ההפעלה יודעת לעבוד עם המסך היא תתאים את התוכנות שעובדות בה........

פורסם

1. מסכי LCD רגילים בגדלי 17" ו 19" מגיעים עם רזולוציה של 1280X1024 שהיחס שלה הוא 5:4 ולא 4:3.

2. מסכי LCD רחבים מתאימים ליישומים שתמוכים בהם, אם מדובר ברזולוציה טבעית בווינדוס הכל נראה שיגעון וחד וגם יש לך

יותר שטח עבודה אבל מצד שני פחות נוח לגלוש באינטרנט(וישנו לעיתים הרבה איזור מת) ומשחקים שלא תומכים ב 4:3 או 5:4 ממש נמתחים ונראים רע.

3. הפורום הנכון להודעה הזאת הוא פורום מסכי LCD.

פורסם
  • מחבר

אהה... איך מעבירים את הדיון לפורום המתאים?

פורסם

תפנה בפרטי לאחראי הפורום

פורסם

נו ואתם יודעים מה עושים במצב כזה? קונים רחב שיש לו pivot ואז שרוצים לקרוא טקסט מסובבים אותו ואפשר לראות יותר מהמסמך

פורסם

הבעיה היא שלכל המסכים הזולים והרחבים (אני לא יזכיר שמות)שדוחפים אין PIVOT!

פורסם

אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו

מסך זה רכיב חשוב ביותר בעבודה עם מחשב. לרוב זה גם החלק ששורד הכי הרבה זמן והרבה אנשים קונים מחשבים חדשים ונשארים עם המסך הישן והטוב

מסקנה, תשקיע במסך טוב שיש בו את כל מה שאתה צריך. זה אולי עולה יקר בהתחלה, אבל זו השקעה שמחזיקה את עצמה

פורסם

לגבי משחקים , רק לחזק :

רוב המשחקים, במיוחד החדשים יותר, תומכים במסך רחב.. ולפי דעתי זאת גם רזולוצייה טובה יותר לרוב המשחקים (FPS ונהיגה...)

כמה שאני מכיר בוודאות :

COD2 , NFS:MW , ROBOBLITZ ועוד..

*נ.ב ROBOBLITZ זה משחק חדש ומגניב ביותר!! תורידו את הדמו ותנסו !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים