עבור לתוכן

בעיה בהתחברות לרשת ממחשב נייד

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב נייד של HP בעל יכולת אלחוטית מובנית.

ברשותי בבית גם ראוטר אלחוטי של חב' EDIMAX BR-6204WG כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד לראוטר באופן אלחוטי הוא לא נותן לי זאת.

הוא מאמת איתי סיסמא ולאחר אימות הסיסמא הוא מנסה נואשות להתחבר ללא הצלחה.

יש לציין כי בפעם הראשונה בה ניסיתי להתחבר הוא כן נתן לי ומשום מה עכשיו כבר הוא לא, דבר אשר מאושש טענתי כי לא מדובר בעניין של הגדרות.

כמו כן החיבור מהמודם של מוטורולה הוא חיבור דרך הכבלים כאשר *ללא* חייגן (חיבור קבוע) כלומר אייפי שמתחיל ב-8 למען הסר ספק.

יש לציין דבר חשוב ביותר כי כאשר אני מנסה להתחבר הוא תמיד תמיד נתקע בשלב שהוא רושם: "מייבא כתובת רשת" ולא זז ממנו...

ההגדרות של הראוטר האלחוטיות הינן:

אבטחת WPA pre shared key

Broadcast ESSID :Disabled

IAPP: Enabled

Preamble type: Long preamble

Autentication type: Auto

מה לכל הרוחות הבעיה ????? אגב גם כשאני מנסה להתחבר לשכנים הוא לא נותן להתחבר מה שפעם היה נותן (בלי קשר לראוטר) והפסיק לתת לפני תקופת הראוטר כאשר הם לא שמו כלל אבטחה.

לפעמים הוא כלל לא מזהה לי את החיבור האלחוטי המגיע מהראוטר.

תודה מראש לכולם !!!!

פורסם

תנסה לאתחל את הגדרות הכרטיס שלך בעזרת REPAIR כשאתה לוחץ עליו כפתור ימיני

ואם זה לא מצליח אז תראה אם מוגדר לך IP קבוע

פורסם
  • מחבר

כאשר אני עושה תיקון אין לזה השפעה, הוא פשוט מפסיק הפעילות ונשאר תקול.

ומה אתה מתכוון במוגדר אייפי קבוע? האיי פי מהכבלים ? הוא דינמי כי בלי חייגן אתה לא יכול לבקש איפי קבוע (ענייני אבטחה בהוט)

מה אני עושה ?

פורסם

אני מדבר בהגדרות של הפרוטוקול בהגדרות של הכרטיס רשת שלך.

פורסם

2 דברים:

1. תנסה לעשות כיבוי והדלקה למתאם האלחוטי במחשב. גם אם הוא על מצב דולק המחשב "מרדים" או ע"מ לחסוך בחשמל.

2. אחרי דקה של ייבוא כתובת רשת הוא צריך לתת לך הודעת קישוריות מוגבלת... ב90% מהפעמים זה כשלא רושמים לו את קוד ההצפנה כמו שצריך.

במחשב שמחובר עם כבל תוודא את כל הדברים. כמו כן תוודא שאתה עובד בשיטה הנכונה של הצפנה במחשב.

אם אתה בטוח ב200% שהכל בסדר (יענו בדקת את כל הנ"ל), תגדיר לו כתובת ידנית בכרטיס האלחוטי.

אם זה לא עובד הבעיה היא בקישוריות על הנתב (קרוב לוודאי בעיה בכרטיס הרשת/מחשב/מערכת הפעלה).

פורסם
  • מחבר

איך אני מגדיר כתובת באופן ידני (שלב אחר שלב) ??

פורסם

אתה מקבל את ההודעה הזאת במתאם הרשת שלך,כנראה בגלל 2 סיבות עיקריות:

1-בנתב שלך לא מוגדר שרת dhcp שיחלק כתובות לתחנות הקצה ברשת שלך.

2-אם יש לך מערכת הפעלה עם SP2,אז יש "באג" ידוע אשר גורם לבעיה שאתה מתאר,שהמחשב מאבד את הקישוריות שלו למול התקן הרשת שאליו הוא מחובר.

לכן:

א.תעזר במאמר הזה:

http://www.netcheif.com/Articles/LimitCnct/LimitCnct.htm

ב.תנסה להגדיר איפי פנימי קבוע למחשב במידה ופתרון א' לא עזר לך:

http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים