עבור לתוכן

gecube x1950pro 256 vs 512

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי הגרסא של ג'יקיוב היא הכי טובה לכרטיס הזה

השאלה היא האם לבחור שלא רוצה לשדרג את הכרטיס לdx10 בשנתיים הקרובות שווה לקחת 512? או פשוט להשאר עם ה256?

והאם באמת הגרסה של ג'יקיוב הכי טובה?

פורסם

פשוט תלכי על ה X1950 הכי זול שאפשר למצוא בפועל כלום עושים בדיוק את אותו הדבר.

בקשר לשאלה השניה, של האם כדי לחכות לכרטיסי ה DX10

אם קניית כרטיס מסך לא בוערת לך כרגע, אז כן מומלץ לחכות את החודשיים האלו.

עד לתחילת השנה החדשה שיכנסו הכרטיסים הזולים בסידרת ה DX10

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי, אני לא מוכן לחכות כבר אני רוצה להזמין, אז השאלה שלי היא בעצם האם לקחת את הגרסא של ה512 או של ה256 בהתחשב בכך שאני לא הולך לשדרג כרטיס מסך שוב לפחות שנתיים.?

פורסם

גם אני היית ממליץ לך לחכות לכרטיסי DX10 זולים יותר , גם בגלל שהמחירים שלהם יירדו עוד מעט וגם בגלל שהמחירים של הכרטיסים היוצאים (DX9) יירדו..

אבל, אם דחוף לך כרטיס לעכשיו ולא ממש מעניין אותך להריץ משחקים ב DX10 נגיד עוד חצי שנה (אולי אפליו קודם) אז בהחלט X1950 PRO הוא בחירה טובה

והחברה שלו GECUBE וכו' ממש לא משנה= יש לפעמים יוצאי דופן אבל שנותנים באנדל מעניין או קירור טוב יותר לכרטיס או אחריות טובה יותר ואלו דברים ששווה לבדוק ולהשוות.. לגבי ה 512 או 256 , לפי דעתי ה 512 ייתנו ייתרון במחשקים כבדים שדורשים להעלות הרבה טקסטורות לזכרון , אז אם את גיימרית כבדה שאוהבת לשחק על מקס' זה ייעזור - הכל תלוי בהפרשים במחיר בין הכרטיסים וכמה את מעוניינת להוציא.

*עריכה = טעיתי בלשון הנקבה, משום מה חשבתי שזאת בחורה.

ולאחר התגובה שלך הבנתי את הכיוון שלך = לך על ה 512.

פורסם

אני גם שאלתי את השאלה הזאת לא מזמן... היית יכול לחפש

אבל בכל זאת אם אתה לא רוצה לשדרג ואתה משחק המון אז קח את ה 512

ההבדל בין ה256 ל512 יהיה רק במחשקים ולא בדברים אחרים

זה לא יתן שיפור גדול מאוד אבל אפשר לראות קצת תלוי באיזה משחקים

אם אתה גיימר קח את ה 512 אם ככה ככה אז את ה 256

זאת דעתי :)

פורסם

למישהו יש הערכה כמה יעלו כרטיסי DX9 כשיגיעו ה-G80? כי אתמול נהרס לי הכרטיס מסך ואני רוצה לדעת האם שווה לסבול ולחכות בשביל כמה מאות שקלים.

פורסם

לפי מה שראיתי באתרים ההפרש בביצועים הוא 5-6% שזה לא דבר ממש משמעותי אם ההפרש במחירים הוא לא סימלי אז זה לא ממש ישנה לך תכלס אני בספק אם תבחין כשאתה משחק במשחקים בהבדל שיהיה בעוד כמה fps בודדים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים