עבור לתוכן

למה רוב המשחקים מתואמים לNVIDIA?

Featured Replies

פורסם

לא עשיתי סקר רשמי אבל נראה לי כאילו רוב המשחקים מפרסמים את עצמם כתואמי NVIDIA (יש את הלוגו של NVIDIA כשהמשחק עולה עם הסיסמה שלהם nvidia the way its meant to be played). אני לא חושב שראיתי בזמן האחרון משחקים שמפרסמים את הלוגו של ATI.

תהיתי האם מישהו יודע למה זה ככה?

פורסם

כי ATi לא מבזבזים כסף על זה?

פורסם

זו סתם דרך לעשות פרסומות...

פורסם
  • מחבר

זה לא סתם דרך לעשות פרסום זה מסוג הדברים שבונים מוניטין ובשוק המחשבים זהו נתון קריטי.

אני חושב שיש סיבות קצת יותר עמוקות מאחורי הקלעים. אם למישהו יש ידע בנוגע לזה אני אשמח לשמוע, אם כל מה שיש לכם ד זה את הדיעה שלכם, אז תודה רבה על הרצון לייעץ אבל דיעה גם לי יש - אני מחפש משהו קצת מעבר לזה....

פורסם

לא אין שום סיבות חוץ מכסף, זה מקום פרסום שנקנה בכסף והרבה ממנו.

nVIDIA מבזבזת מיליוני דולרים בשנה על TWIMTBP, בניית מוניטין או לא, הדבר היחידי שמשפיע על הלוגו זה הכסף של "נותנת" החסות.

מעבר ללוגו אין שום קשר לביצועים, ורוב המשחקים שמופיעים עם הלוגו של nVIDIA רצים בדרך כלל טוב יותר על הכרטיסים של המתחרה, זה לא קשור להתאמות, רק לפרסומות.

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול מאיפה אתה יודע את זה? יש לך אולי לינק למאמר בנושא? הייתי רוצה לקרוא על זה קצת חומר אם יש לך לינק.

פורסם

לסכם את זה בשתי מילים ?! =

חארטה בארטה.

בתור אחד שיש לו 7900GT של NVIDIA וכרטיס קודם GF6600 = זה שטויות במיץ עגבניות/רימונים (תלוי בעונה..) !!

וכמו שאמרו קודם, המשחקים בזמן האחרון רצו טוב יותר דווקא על כרטיסים של ATI שתמכו ב FSAA במקביל ל HDR , דבר ש NVIDIA הצליחה לעשות רק בכרטיסים שייצאו שבוע שעבר , ה- 8800.

ואף אחד לא צריך לתת לך כאן הוכחות או מאמרים, תעשה חיפוש על השוואות ביצועים בעצמך ותראה שלפעמים כרטיס של NVIDIA מוביל במשחק מסויים בכמה פריימים על כרטיס מקביל של ATI ולפעמים המצב הפוך ..

לבוא ולקבוע שזה רץ הכי טוב על NVIDIA כעובדה גורפת זה שטות והדבר נעשה כפרסום בדיוק כמו שקוקה-קולה קובעת שטעם החיים זה קוקה-קולה (שלדעתי היא גם צודקת..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים