פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מה קורה חברה, הצלחתי להפעיל סוף סוף ת'מחשב הישן שהיה לי P2 350 עם 224 מגה SDRAM איזה WINDOWS כדאי להתקין עליו? 98 98 second edition או 2000 (אם זה יעבוד בכלל - שזו בעצם השאלה האמיתית) אז חברה, מה אתם מציעים? ואיפה יש דרייברים ל98 כמו CODEC וכו' כי הכל היום מתאים רק לXP
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים יש לי P-2 עם XP עליוצריך להוריד לו קצת הגדרות גרפיקה לחיסכון במשאביםוהוא עובד לא רע
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים תנסה להתקין XP ולשנות לו הגדרות לביצועים טובים ביותר(קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות(הראשון)>תבחר שם "כוונן עבור הביצועים הטובים ביותר".אם זה יהיה לך בכל זאת יותר מידי איטי,תנסה וינדוס 2000,ואם גם זה יהיה לך איטי למרות שממש לא נראה לי,לך על 98SE.או שתנסה לינוקס שבדרך כלל צריכה פחות משאבים.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים לא בטוחאני כבר התקנתי וינדוס XP על מחשב לא ברבה יותר טוב מזה והXP פעל קצת לאט אבל לא עד כדי כך.ברור שאני לא מדבר על להתקין XP וככה להשאיר אותו כמו שהוא.צריך לכוון הגדרות,להחליף את המראה של הXP,לעשות טוויקים(הייתי מביא פה מדריך מעולה אבל זה מאתר מחשבים אחר וזה בניגוד לחוקי הפורום),לא להעמיס...אם עושים את כל זה,המחשב יכול אולי לפעול בסדר יחסית ככה שיהיה אפשר לעבוד על המחשב
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים XP בטוח לא - "החידושים" שלו לא שווים את הירידה בביצועיםולא יודע מה יש לאנשים מווינדוס ME - השתמשתי איתו כמה שנים ולא היו לי איתו בעיות
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים הוא הפך להיות איטי בצורה מחרידה, לא עבד טוב קרס, הגרפיקה שלו נדפקה בגלל דרייברים של וודו (בזמנו) במחשב שעשיתי לאחי עם מערכת ההפעלה הנכה הזאת ועוד.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים היה לי גם וודו ב-MEולא נתקלתי בבעיות שציינתברוב המקרים הכל פונקציה של תחזוקה וניהול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.