עבור לתוכן

כרטיס מסך - תקציב - 200$ - מקום - ברוקלין \ ניו יורק - יש הצעות?

Featured Replies

פורסם

יש לך לוח אם מהסדרה של הלוח שלי במחשב הישן

אל תמהר להוסיף 1000!

יש באתר מאגר תוכנות! תבדוק ב CPU-Z מה המהירות של הזיכרונות שלך

גם כאן לא רק נפח הזיכרון קובע וזכרונות תמיד פועלים על פי המהירות הנמוכה ביותר שאת שם להם!

תגיד מה המהירות של הזכרונות שלך ובהתאם ללוח אני אוכל להגיד לך אם שווה לך להוסיף או להחליף!

אני מקווה שהספק שלך בכלל יחזיק כרטיס כמו 6800! אבל בזה אני לא מבין אז שמישהו פה יתן את הדעת!

הלוח שלך יכול להחזיק די די אר עד מהירות של 400MHz!

פורסם
  • מחבר

יש לך לוח אם מהסדרה של הלוח שלי במחשב הישן

אל תמהר להוסיף 1000!

יש באתר מאגר תוכנות! תבדוק ב CPU-Z מה המהירות של הזיכרונות שלך

גם כאן לא רק נפח הזיכרון קובע וזכרונות תמיד פועלים על פי המהירות הנמוכה ביותר שאת שם להם!

תגיד מה המהירות של הזכרונות שלך ובהתאם ללוח אני אוכל להגיד לך אם שווה לך להוסיף או להחליף!

אני מקווה שהספק שלך בכלל יחזיק כרטיס כמו 6800! אבל בזה אני לא מבין אז שמישהו פה יתן את הדעת!

הלוח שלך יכול להחזיק די די אר עד מהירות של 400MHz!

אני לא מוצא את התוכנה המדוברת, אתה יכול לתת לי לינק יותר מדוייק?

כשאתה אומר שהוא יכול להחזיק עד 400MHz זה הרבה או קצת? :)

שימי.

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה שתמחיש הכול :

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

בוא נסגור את זה,

הכרטיס מסך הX850 מתאים לי למחשב וייעשה עבודה מעולה כן?

את הזכרונות הבנתי שניתן לקנות כמעט כל חברה, זה לא כזה משמעותי איזה חברה העיקר שיהיו 400MHz DDR..

אם כן אז תודה לכולם על העזרה, במיוחד לברק.

אם יש למישהו משהו להוסיף\לחדש זה יהיה נהדר.

שוב תודה,

שימי.

פורסם

:kopfpatsch: חחח אופס!

לא שמתי לב אל תהרוג אותי!

מה עושה אותם שונים בזה שהם זכרונות של שרת?

אה... ובקשר ל -"לך תלמד"

זה מה שאני עושה....

פורסם
  • מחבר

שלום אלעד,

תראה בדיוני פורום אני לא חדש, וכשאדם שולל אדם אחר מתפקידו להסביר את עצמו ואת הטעות של השני וכן גם לתקן ולהמליץ בהתאם.

אם אתה יכול לסיים את העבודה ולהמליץ לי על זכרון מתאים, ולתת את חות דעתך על הכרטיס שהעלתי פה? (X850)

תודה,

שימי.

פורסם

בקיצור חפש לך מינימום עוד הוספה של 512 ram למחשב לא משנה מאיפה העיקר שיתאים לך לsocketים של המחשב שלך (מקסימום תתיעץ לפני הקנייה עצמה אם אתה לא בטוח בפרטים הטכניים) ותוסיף עוד כסף לשדרג את הכרטיס שלך ל6600gt ומעלה כי אחרים לפי דעתי כבר לא שווים קנייה, ול6600 אתה לא צריך לשדרג ספק אבל אם אתה רוצה את הכרטיסים החזקים בשוק (משהו שלא הייתי ממליץ עליו אלא אם כן אתה מחליף מעבד, לוח אם ובקיצור את רוב המחשב) אז תצטרך ספק של 350 watt מינימום אבל שיהיה real power ולא משהו ב-50-60 שקל

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

אייל קראת את התרד?

השאלה שלי היא פשוטה, האם הכרטיס X850 עדיף מאשר 6600GT (לדוגמא) מבחינת ביצועים? האם ה 6600GT \ X850 יריץ את הNFS Carbon בצורה טובה מאוד עם הרכיבים הקיימים אצלי?

אני סך הכול מחפש כרטיס שיריץ לי משחקים כמו ה NFS ומשחקים הבאים לבוא.

האם יש כרטיס שיותר מתאים לי ?

ואם אפשר לינק לזכרון של 1024 שמתאים לי למחשב.

שוב תודה,

פורסם

שניהם יריצו לך NFS

וברור שה ATI טוב יותר אבל בוא נאמר שבעתיד

כשהמחשב שלך יהיה עוד יותר ישן- מה שימנע ממנו להפעיל משחקים לא יהיה ה 6600GT

זה יהיה המעבד שלך! והוא צודק לא בטוח שאתה יכול לקחת כרטיסים כבדים בלי להחליף ספק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים