עבור לתוכן

Nikon D50 vs fuji s9500

Featured Replies

פורסם

אבל שמתם לב למצב שבו הפכתם את המחיר מ 2700 ל 5000 בשביל העדשה? אני לא אומר שזה לא יתן איכות יות רטובה, כי ברור שזה יתן. או אפילו יותר סיפוק כי גם זה ברור אבל המחירים של מצלמות הריפלקס הדיגיטליות עוד לא מאפשר להן להיות מתחרות של מצלמות הדמוי ריפלקס כמו ה 9600 ו 6500. אז נכון האיכות והוורסטיליות של מצלמות הריפלקס מנצחות כל פעם אבל הנקודה הסופית היא שקניית ריפלקס היא פשוט מקום לעוד הוצאות בעוד שבקניית דמוי אתה כבר מקבל עדשה איכותית למדי ולא תוציא על עוד עדשות כסף. במקרה הכי קיצוני תקנה פילטרים שביניהם לבין עדשות יש הבדל עצום מבחינת המחיר.

לאיזה ורסטיליות אתה מכוון כאן?

נראה לי שצילום סרטוני וידאו ועדשה 28-300mm די ורסטיליים יחסית למחיר של S9600 או אפילו S6500.

בקשר לתחרות מצד ה DSLR לא יודע מה קורא בארץ אבל תראה את זה:

http://www.pricegrabber.com/p__Nikon_D40_SLR_Digital_Camera_Kit,__29541608/search=D40

ברגע שהיא תגיע גם לאתרים הגדולים כמו newegg המחיר ירד. ה S9600 נמכרת בקרוב ל 500$

מה בדיוק אומר המושג prosumer?

פורסם

Prosumer זה חיבור בין Professional ו-Consumer. כלומר מוצר לצרכנים עם תכונות "מקצועיות". הכוונה בצילום היא בד"כ למצלמות חיישן-קטן מתקדמות שכוללות שליטות ידניות מלאות, איכות בניה טובה, תושבת לפלאש, RAW ומאפיינים מתקדמים אחרים. ה-S9600 היא מצלמת Prosumer מובהקת, ה-S6500 קצת פחות.

פורסם

בורסטילירות אני מתכוון למעבר לזה. ברור שלי זה מספיק לפחות, אבל אני מדבר על עדשות עין הדאג מקרו חק יותר זום חזק יותר וכן הלאה וכן הלאה.

וה d40 מתקרבת למחיר עם עדשת 18-55 לא 28-300. יש הבדל רציני. עדשה כזו לא מספקת את הזום הרצוי שבן אדם מצפה לקבל ממצלמה בגודל זה.

אני מסכים עם בורן לגבי השילוב אבל הוא יקר מאוד.

פורסם

סתם לידע כללי, עדשת 18-55 מקבילה בערך ל-28-80, שזה אכן הרבה יותר מגביל מ-28-300.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים