עבור לתוכן

level1 vs 3com

Featured Replies

פורסם

שמעתי הרבה דברים טובים על הנתב האלחוטי של 3com מדגם 3CRWE554G72 והחלטתי לקנות. כשהגעתי לחנות(skypc) המוכר שאל אם זה לכבלים או adsl. אמרתי כבלים והוא אמר ש3com לא ממליצים על הנתב שלהם לכבלים ועדיף לקחת את ה- wbr-3406tx level1 שהוא אותו מחיר ואותם נתונים.

אני שואל האומנם?

לקחתי את ה-level1 אבל עדיין לא פתחתי את הקופסא. אנא מכם עיזרו לי להגיע לאמת...

בנוסף הבחור אמר שהדגם הספציפי של 3com ה-g72 הוא טוב אבל כבר לא מייצרים אותו ועכשיו הדגם החדש הוא g75 שהוא פחות טוב.

להישאר עם ה-level1 או לחזור ולקחת את ה-3com?

פורסם

לגבי החלק הראשון, ש3COM לא מומלצים לכבלים, זה לא שמעתי בחיים, ונשמע כמו שטות גמורה, אם לא שקר גס...

לגבי החלק השני, אין לי מושג.

פורסם
  • מחבר

אז להחליף חזרה ל 3com?

פורסם

+/- שני החברות האלו באותה רמה.

ה 3com אמור לעבוד עם בכלים למרות שנדמה לי שגם בבאג פעם לא המליצו עליו שימוש עם כבלים אבל אני לא סגור על כך.

בכל מקרה אתה יכול להשאר עם ה LEVEL 1. אם כבר להחליף ההיתי מחליף ל LINKSYS אבל זה כבר שיקול כספי שצריך לקחת בחשבון.

פורסם
  • מחבר

העובדה של3com יש שתי אנטנות נותן לו יתרון בטווח קליטה?

פורסם

זה דבר ידוע שסוחרים/בעלי עסק רוצים "להיפטר " מהסחורה שלהם

ולצערי הרב, לא מעט אפילו משקרים ומרמים את הלקוח בשביל כך .

http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

כפי שאתה רואה הנתב 3CRWE554G72

תומך בכבלים עם עדכון קושחה 2.01.10.

אני הייתי מנסה להחליף ל 3com

אבל בסך הכל ה level 1 שלקחת הוא ראוטר טוב + והוא מהמומלצים

פורסם

תבדוק רק שהדגם של ה3COM מסתיים בT ואז הכול יהיה מצויין

הT זה גירסה שמתאימה גם לארץ (ובכך לכבלים / בזק), לי אישית יש כרגע את אותו הראוטר ללא הT בסוף - 3CRWE554G72 (זה הראוטר שאני "מדבר" איתך עכשיו) ואני בכבלים - עובד מצויין אבל רק דרך "חיבור ללא חייגן" כי אין לו תמיכה בL2TP, אלא רק בPPTP (שאמור לעבוד עם כבלים אבל לא הצלחתי)

לסיכום:

עקרונית - 3COM

אבל אני לא התנסתי בLEVEL1

ועוד הסתייגות - אני עובד איתי רק בחיבור פיזי (יש לי אותו בחינם :) ) ואין לי ניסיון לגבי הקליטה האלחוטית שלו

פורסם
  • מחבר

החיבור שלי הוא גם ללא חייגן.

אני יעבור אצלם שוב ביום ראשון ואבדוק בדיוק מה יש לו שם.

נראה לי שאני אקח את ה3com ואם בכל זאת הוא יצליח לשכנע אותי אני אשאר עם הlevel1.

אני מקווה לטוב.

תודה חבר'ה.

פורסם

הבחור הטעה אותך וזהו.

הדגם הדי עתיק של 3com שנמכר אז היה 3CRWE554G72 שכנראה התחבר לכבלים דרך "השיטה העקומה"ץ

בגלל שהפסיקו לייצר את הדגם הזה,ייבאו לארץ את ממשיכו 3CRWE554G72T שבדיוק זהה לאותם התוכנות של קודמו(שתומך בכבלים עם קושחה 2.01.10) ואז לא ממזמן,ייצרו של דגם זה גם הופסק.עכשיו נמכרים בארץ הדגמים החדשים 3CRWER100/200-75 שכוללים qos ותמיכה בטכנולוגיה XR של atheros לשיפור רגישות הקליטה(בינתיים בלתי אפשרי לממש אותה בגלל שמשרד התקשורת לא מאפשר לייבא כרטיסי רשת אלחוטים שתומכים בטכנולוגיה הזאת).

הייתה בעיה עם הדגמים החדשים האלה בעיקר לחיבור לכבלים,מאחר והתגלגלו לשוק נתבים אלה עם גרסאות קושחה ישנות 1.0.24 או 1.0.28 אשר לא היה ניתן דרכם להתחבר לכבלים.עכשין כבר יש עדכון קושחה מספר 1.2 אשר פותר את הבעיה הזאת למי שיש אחת מגרסאות הקושחה האלה.

דבר נוסף ששחכתי,בינתיים יש בעיית מהירות דרך חיבור חייגן l2tp בנתבים החדשים--הפתרון הוא להתחבר דרך חייגן pptp.

לדעתי,3com החדש לוקח את level1 ללא שום בעיות,ומה עוד,יש לך תמיכה של qos בדגמים של 3com!.

בהצלחה.

פורסם

מאיפה בדיוק אפשר להשיג את הקושחה 2.01.10 ל3CRWE554G72, בבקשה?

פורסם

תודה אבל זה ל3CRWE554G72x (שהX בסוף יכול להיות T או U) וזה לא מתאים למה שיש לי 3CRWE554G72 (ללא תוספת בסוף)

אני אשמח לדעת אם יש פתרון

פורסם
  • מחבר

איך אני מחבר את ה-3com לכבלים אם אין לי חייגן?

זאת אומרת החיבור יוצא מהקיר ישר לנתב. אין לי מודם...

פורסם

בלי מודם בכלל ? ???

פעם ראשונה אני שומע על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים