פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים שלוםיש לחבר של N73 וכל הזמן יש לו בעיות ואני מדבר ברמה של הפעלת הטלפון.....לפעמים הוא נתקע ולא מגיב ולפעמים כאילו מחייג ובפועל לא קורה כלוםבקיצור תמיד כשצריך את הטלפון לשיחה מידית וחשובה צצה תקלה..... וכדי להתגבר על התקלותהוא חייב לבצע ריסטרט למכשיר עד לתקלה הבאה..... התקלות קורות באופן תדיר והוא אדם שתלוי בשיחות הטלפוןהוא איש עסקים, עכשיו הוא שוקל להחליפו....תחשוב פעמיים אם לקנות את הN73
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים בס"דמוזר מאוד לא שמעתי על בעיות כאלה,בכל מקרה אם יש לו אחריות כדאי שיבדוק את זה,אולי זה פשוט מכשיר תקול ואולי בעיה בגירסא
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים שלוםיש לחבר של N73 וכל הזמן יש לו בעיות ואני מדבר ברמה של הפעלת הטלפון.....לפעמים הוא נתקע ולא מגיב ולפעמים כאילו מחייג ובפועל לא קורה כלוםבקיצור תמיד כשצריך את הטלפון לשיחה מידית וחשובה צצה תקלה..... וכדי להתגבר על התקלותהוא חייב לבצע ריסטרט למכשיר עד לתקלה הבאה..... התקלות קורות באופן תדיר והוא אדם שתלוי בשיחות הטלפוןהוא איש עסקים, עכשיו הוא שוקל להחליפו....תחשוב פעמיים אם לקנות את הN73 אז יש לו בעייה במכשיר הספציפי. אני לא נתקלתי בתקלות האלה. מדי פעם המכשיר עושה ריסט (קרה לי פעמיים בשלושה חודשים... הייתי אומר שזה סביר) אבל אין לו "תקלות באופן תדיר".המכשיר קצת איטי, הרי הוא סימביאני אחרי הכל, ואני לא הייתי ממליץ על המכשיר הזה למשתמשים שהם לא משתמשי "High end" בגלל שהייתרון הכי גדול שלו, הסימביאן, היא מערכת הפעלה דיי איטית (יחסית) ומסובכת. מי שלא צריך את הסימביאן, עדיף שילך על מכשיר אחר.האמת, ה-N73 דיי מאכזב. הנגן מוזיקה באיכות ירודה. ולמרות שלא ציפיתי להרבה ממנו, המכשיר משווק כ"פלאפון מולטימדיה". המצלמה סבירה, לא יותר. יש הרבה "רעש" בתמונות. במיוחד במקומות חשוכים יחסית.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מאיזו בחינה?יצא לי "לשחק" איתו רק כמה שעותיכול להיות שפיספסתי משהוזמו סוללה גרוע, בקושי מספיק ליום אחד!
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים אם לא היה לי את הw800i הייתי קונה עכשיו את ה-k800i.המלצה שלי:K610IK800IN73 בקשר לאלה שכותבים שיש העיות עם פלאפונים מסדרת" N ".אז שלא תתבלבלו, יש להם מערכת הפעלה חדשה מאד,שנותנת הרבה מאד אופציות מצד אחד,ומצד שני זה מתחשבן על תקיעות של המכשירים,בעיות מסוגים שונים. לדעתי עוד לא מצאו פתרון סופי,אם בכלל.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים בס"ד פלאפון כרגע משדרגת לרשת UMTS כלומר דור שלישי כמו אורנג וסלקום. לא יצא לי לשחק עם N80 אבל בכל מקרה שמעתי שהוא אחלה מכשיר שבוע טוב HSUPA או משהו כזה אם לדייק, ודר 3.75 . ורשת הדור השלישי של פלאפון נקראת EV-DO =]
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים וזה מכונה 3.5, HSUPA זו טכנולוגיה שבא גם קצב הUPLOAD הוא מהיר, וככה הוא פחות או יותר ישתווה לEVDO..
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר זהו.. אני נעול.מישהו יודע מתי ה samsung z370 יגיע לארץ ומה יהיה מחירו?יש בו פשוט את כל מה שחיפשתי...הוא כפלאפון בין הטובים שיש אם לא הטוב ביותר, והוא דור 3 !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.