פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים יש לי את הBR6104K של אדימקס, בזמן האחרון הראוטר מתכבה ונדלק בפתאומיות...יוצא לראות את זה כשאני יושב במחשב תוך כדי שימוש בו או כשאני סתם ליד המחשב ופתאום רואה את כל נוריות הראוטר מתכבות ונדלקות שוב יחד והאינטרנט מתנתק ואחרי כמה זמן מתחבר שוב...לא הצלחתי להבין מה גורם לראוטר לעשות את הפעולה המציקה הזאת ותהיתי אם למישהו כאן יהיה רעיון...תודה לעוזרים..
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים קורה לפעמים שמשתמשים בתכנות שיתוף קבציםה EDIMAX לא מסתדרים כשיש יותר מידי חיבורים יוצאים
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר מחוברים אליו 2 מחשבים..ולרוב תוכנות שיתוף הקבצים סגורות.. למעשה אני כימעט בטוח שהן היו סגורות במספר פעמים שזה קרה...
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים יכול להיות באותה מידע שיש לך איזה SPYBOT או משהו דומה שגם כן פותח הרבה חיבורים לאינטרנטותנסה גם לשנות בהגרדרות של הראוטר שלא יהיה מחובר כל הזמן, כי אולי זה קורה כי נגמר לך הלייס, תגדיר שיתחבר בבקשה ויתנתק כשהוא איזה 10 דקות בIDLE
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר SPY כזה אני לא חושב שיהיה כי הייתי מרגיש בו.. אני דיי עיקבי בעניינים האלו.. אבל אולי..בקשר לזה שהראוטר יתנתק מידיי פעם, לא טוב לי.. אני צריך אותו מחובר קבוע...תודה רבה..רעיונות נוספים לגורמים לבעיה יתקבלו בברכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.