עבור לתוכן

בחירת מכשיר חדש ברשת אורנג' עקב המבצע "חצי מחיר"

Featured Replies

פורסם

יש לי מכשיר של מוטורולה הC380 המסריח הזה שהוא "חינם" לחיילים

מהיום שקיבלתי אותו אני מת להחליף אותו למשהו מתקדם יותר עם מצלמה וכמות זיכרון נורמלית לשמיעת שירים או העברת מידע

המכשירים שאני מתלבט בינהם הם הX820 הדקיק והמעוצב, הK800I עם המצלמה האיכותית (שניהם עולים 35 ש"ח ל36 חודשים) או הK610I הפשוט יותר שעולה 20 ש"ח ל36 חודשים

חשוב לי שלמכשיר יהיה ממשק נוח, שיהיה עמיד, שיהיה עם כמות זיכרון מכובדת (לפחות לכמה שירים וכמה עשרות תמונות) ואם אפשר אז אפשרות להרחבה (שמעתי שלסמסונג אין בכלל אפשרות ושלK800 זה כרטיס נורא יקר שאין בכלל בארץ)

מה אתם אומרים? מה אתם ממליצים? האם שווה בכלל לשלם 35 ש"ח עבור הX820 או הK800 או שעדיף לשלם 20 ש"ח בחודש על הK600?

פורסם

קח בחשבון שגם הכרטיס של הK610 הוא לא הכי זמין ומהיר להשגה..

שמע, האמת שהK610 הוא פלאפון שיספק אותך, אם בא לך משהו יותר מתקדם ועם יותר פיצ'רים למיניהם אתה יכול לקחת את הK800..

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הX820?

הוא דק מאוד ויש לו 80MB זיכרון מובנה שזה סבבה לגמרי. איך המצלמה שלו?

פורסם

K800 , ללא ספק

פורסם
  • מחבר

אפשר סקירה על הK800I?

פורסם

בס"ד

המכשיר הכי טוב שהעלת הוא הK800

אבל אל תשכח שלכל מכשיר דור שלישי יש להוסיף כ-15 ש"ח לחודש

ככה שהx820 יוצא הכי זול אם אני לא טועה.

זה סיקור על הK800

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k800-review-93.php

בכל מקרה דעה אישית:)

יצא לי לשחק עם הk610i,באמת אחלה מכשיר,מסך קצת מאכזב כלומר לא כל כך חד.

רמקול אחד אבל אם אפשרות ל"סטיראו" בתוכנה מצלמה מעולה והכי משתלם בתמורה למחיר 45 ש"ח לחודש עם חבילת הדור 3

בהצלחה

פורסם

X820 הוא לא דור שלישי !

פורסם

מכיוון שאחת הדרישות שלך היא שהמכשיר יהיה עמיד, אפשר לשלול את הx820 מייד, המכשיר הזה מתפרק אם רק עושים עליו "פוו"

פורסם

קח בחשבון שגם הכרטיס של הK610 הוא לא הכי זמין ומהיר להשגה..

שמע, האמת שהK610 הוא פלאפון שיספק אותך, אם בא לך משהו יותר מתקדם ועם יותר פיצ'רים למיניהם אתה יכול לקחת את הK800..

ומה עם התמיכה של SE בכרטיסי זיכרון מסוג M2 ? אני מצאתי הכי זול ב400 שקל כרטיס של גיגה, זה נראה לי מאוד מאוד יקר.

פורסם

יצא לי לשחק עם הk610i,באמת אחלה מכשיר,מסך קצת מאכזב כלומר לא כל כך חד.

אתה רציני?? מסך לא חד?? יש לו את אחד המסכים הכי טובים שראיתי בכאלה פלאפונים פשוטים...יש לו מסך איכותי ברמה ממש גבוהה..!!

פורסם
  • מחבר

אם צריך להוסיף 15 ש"ח בחודש על מכשירי דור שלישי אז זה אומר שהK800 יעלה לי 50 ש"ח בחודש, והסמסונג והK610I יעלו לי 35 ש"ח בחודש.

אני בכלל לא חושב שאני אעשה שימוש בדור השלישי הזה. נראה לי די מיותר כרגע.

קראתי ביקורת על הK610O בPOCKET וממש התלהבתי ממה שהם כתבו עליו וזה באמת נראה כמו המכשיר שמתאים לי וחשבתי שבמחיר של 20 ש"ח לחודש זה אולטימטיבי בשבילי...

יש אולי למישהו עוד המלצות על מכשירים מרשת אורנג'?

מה לגבי ה6280 של נוקיה? איך המצלמה שלו? הוא דור שלישי בכלל? הוא עולה 31 ש"ח לחודש ככה שהוא מתחרה ישיר של הK610I... מי מבינהם עדיף?

עריכה 2: מה לגבי הV3X? שווה משהו? לא התלהבתי ממנו כלכך... יש המלצות לגביו?

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע?

פורסם

6280 יש זמן בטריה של יום... יש לו מצלמה די טובה והוא מנגן גם MP3 -אני מניח שאפשר להרחיב -אם הבטריה חשובה אז אל תקח אותו- היא מחזיקה פחות או יותר רק יום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים