עבור לתוכן

שאלות דחופות בקשר לXBOX 360

Featured Replies

פורסם

שלום !

אני מעוניין לקנות אקס בוקס 360 בקרוב מארה"ב ויש לי כמה שאלות למי שמתמצא בעניין :

1. באיזה קשיים אני עלול להיתקל בגלל שקניתי מכשיר (שהוא אורגינלי - מאמזון) מארה"ב ?

2. אם אני קונה את ה-Core System (כלומר ללא הארד דיסק) האם אני יכול להוסיף הארד דיסק בצורה כלשהי ?

3. יש דרך בארץ להשיג אביזרים בצורה מסודרת ? (והאם יקרה ?)

4. במידה וישנה אפשרות להתקנת הארד דיסק... מישהו יודע אם אפשרי להשיג משחקים בצורה לא חוקית (לא מדבר כרגע על צ'יפ או משהו כזה) ?

5. ובגדול... אתם חושבים שמשתלם להשיג קונסולה כזאת מחו"ל ולהנות ממנה בלי לקרוע את הכיס יותר מדי ?

תודה לעוזרים !

פורסם

1. באיזה קשיים אני עלול להיתקל בגלל שקניתי מכשיר (שהוא אורגינלי - מאמזון) מארה"ב ?

2. אם אני קונה את ה-Core System (כלומר ללא הארד דיסק) האם אני יכול להוסיף הארד דיסק בצורה כלשהי ?

3. יש דרך בארץ להשיג אביזרים בצורה מסודרת ? (והאם יקרה ?)

4. במידה וישנה אפשרות להתקנת הארד דיסק... מישהו יודע אם אפשרי להשיג משחקים בצורה לא חוקית (לא מדבר כרגע על צ'יפ או משהו כזה) ?

5. ובגדול... אתם חושבים שמשתלם להשיג קונסולה כזאת מחו"ל ולהנות ממנה בלי לקרוע את הכיס יותר מדי ?

1. אל תקנה מכשיר NTSC כי אז לא תוכל לשחק במשחקי PAL שהם בעצם הרוב המשמעותי של המשחקים.

2. אתה יכול לקנות את ההארדיסק לאחר מכן ולחבר בקלות לאיקס בוקס. אבל זה יצא לך יותר יקר מאשר לקנות מראש איקס בוקס פרמיום שבא כבר עם הארדיסק (ועוד תוספות).

3. למרות שאין יבואן רשמי בארץ ניתן להשיג בהרבה חנויות, בעיקר באינטרנט, כמעט כל אביזר לאיקס בוקס. כמובן שזה עולה יותר מאשר בחו"ל אבל עדיין לא בשמיים.

4. כדי לשחק במשחקים צרובים עליך להתקין פריצה באיקס בוקס. למרות שזה פריצת תוכנה שמותקנת באיקס בוקס אני מציע לך שמישהו עם נסיון בתחום יבצע את הפריצה באיקס בוקס כדי לחסוך לך את הלב השבור במקרה שתנסה ולא תצליח ותהרוס את האיקס בוקס.

5. אני אישית חושב שכרגע זאת הקנייה הכי טובה ומשתלמת למי שאוהב לשחק משחקים. האיקס בוקס מציג ביצועים יפים מאוד, גם יחסית למחשב חזק, והיצע המשחקים שלו מאוד גדול יפה ומשובח. אני מתכנן לקנות בשבועיים הקרובים איקס בוקס 360. אני עדיין מחפש מישהו שמוכר יד שנייה...

אם יש לך עוד שאלות אז אני פה בשביל זה 8)

פורסם

אם אתה קונה אקס בוקס אני ממליץ לך לא לשים לו צ'יפ יהיה חבל אם הוא יהרס

ולא יהיה לך אחריות עליו

פורסם

אתה בטוח לגבי ה-NTSC ו-PAL?

זה לא תופס רק לסרטים?

לא נראה לי שיש את זה גם ב-XBOX 360....

פורסם

אתה בטוח לגבי ה-NTSC ו-PAL?

זה לא תופס רק לסרטים?

לא נראה לי שיש את זה גם ב-XBOX 360....

הפריצה לא מבטלת את נושא האיזורים.

משחק של PAL לא ירוץ על קונסולה מאיזור NTSC

וההיפך...

אם אתה קונה אקס בוקס אני ממליץ לך לא לשים לו צ'יפ יהיה חבל אם הוא יהרס

ולא יהיה לך אחריות עליו

אם יש לך 400 שקל לכל משחק אז אל תשים את הפריצה. אם לא, אז אני ממליץ לך מאוד כן לשים את הפריצה!

הפריצה היא דרך תוכנה, זאת אומרת שבמקרה של בעיה אתה יכול להסיר את הפריצה וללכת לחנות שממנה קנית את הקונסולה ולבקש שיטפלו לך בבעיה.

כמובן, שלא מדובר בתהליך (לשים ו/או להסיר את הפריצה) פשוט מאוד ולכן אני מציע לך לתת למישהו עם נסיון וידע שיבצע לך את הפריצה.

ישנם גם מקומות (אני לא רוצה לעשות פרסומת אז אני לא אומר את שם המקום) שמבצעים את הפריצה ונותנים לך אחריות עליה, זאת אומרת שלא יהיה מצב שתוך כדי התקנת הפריצה הם יהרסו לך את הקונסולה ויגידו לך שאין מה לעשות.

בנוסף לכל זה, כיום, גם ניתן לשחק ברשת הלייב (רשת מקוונת) בלי שום בעיה עם הפריצה. אז תקנה את הקונסולה, תתקין את הפריצה ותהנה.

אני יודע שאני מתכוון לקנות ולהתקין...

פורסם

פותח הדיון אני לא יכול להמליץ לך על WII אם אתה חושב על פריצות כי פשוט כרגע הוא לא פרוץ

ונכון כרגע ללקוח ישראלי ה360 הכי מישתלם

אבל אתה צריך להבין גם שהרבה מהחוויה ב360 זה שרות הLIVE שהחברות הנורמלית בו היא בתשלום

ולא רישמית ניתמכת בארץ אז צריך קומבינות כדי לירשם

חוץ מיזה לפי מיבחר המישחקים הטובים שיש ל360 כרגע הוא מכשיר גם מאוד מערבי וגם מאוד מתאים לארד קור

ופחות לגימרים אחרים אז תבין מה אתה קונה

אם אתה מחפש תהלו ותGOW וכו ה360 מאוד מתאים לך

לאומת זות מאריו קלון\RPG יפנים\מישחקים יפנים מוזרים וכו לא נפוצים ב360

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים