פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים שלום ברצוני לדעת מהו המודם ADSL הטוב ביותר שניתן להשיג בבזק סטור ובבזק בכלל כיום, מישהו יכול לעזור בבקשה?
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים יש לך מודם מומלץ מאוד לבזק 1.הוא גם ראוטר 2.יש לו ארבע פורטים כמדומני שכחתי את הדגם .... אולי מישהו יזכר מצאתי : http://213.8.106.62/broadband/netman/downloads/B-FOCuS_342_352_User_Manual.pdf דרך אגב אני מקווה בשבילך שלא תצטרך לשלם הרבה עבורו כי אם כן אולי כדאי לך לשקול לקנות ראוטר אחר
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר אשמח אם מישהו יכול להזכרכמו כן אני משתמש במודם בתור ראוטרויש לי סויץ שמחובר אליו עם 8 יציאות, אז מישהו מוכן להמליץ על מודם טוב שיתפקד כראוטאר טוב?
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מצאתי אותו הוא בהודעה הראשונהד"א קשה לי להאמין שבזק יתנו לך אותו ללא תשלום מלא כי כבר נתנו לך מודם ראוטר לא מזמן אני משער...אם תסתדר איתם על מחיר - מה טובאם לא - אני הייתי קונה ראוטר אחר
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אתה מדבר על מודם או נתב?כיום בלי ספק הכי ממולץ מהמודמים הוא הspeed touch 510 של אלקטלאפשר להפוך אותו לנתב.... יש לו רק יציאה אחת (פעם היה דגם עם 4 יציאות LAN).היה לי אותו פעם, הפכתי אותו לנתב וחיברתי לו 3 מחשבים דרך מתג רגיל של EDIMAX.פעל מצויין.אם אתה מדבר על נתב שהוא נתב לשמו (נמכר כנתב), הייתי ממליץ לך לקנות פרטי...
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר אני מחפש מודםלא נתב, כלומר מודם ADSL שיתחבר לכרטיס רשת ואוכל להפוך אותו לנתבמשהו שיהיה מאוד איכותי וטוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.