פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים שלום לכולם!!!רציתי לשאול מה לפי דעתכם יותר טוב /יותר מומלץ לשים סטיק אחד של ג'יגה של קינגסטון או......לשים שתי סטיקים של 512MB של קינגסטוןאשמח לקבל תשובות מעניינות!!!תודה........
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אם מתוכנן בשנה הקרובה להוסיף עוד סטיק של 1G עדיף לקחת 1G לבדאם לא מתוכנן עדיף 512*2
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים ללא ספק, כפי שהוסבר פה פעמים רבות בפורום- שני סטיקים של 512mb שיעבדו ב-DC יוסיפו לך שיפור ביצועים לעומת סטיק בודד של 1GB.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אבל אם אתה מתכנן בשנה הקרובה לשדרג לעוד 1G עדיף לך לקחת עכישו 1G ואז ישאר לך 2 סלוטים פנויים בלוח אם לעוד זיכורנות בעתיד
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר קודם כל תודה רבה חברים!!!החלטתי שאקח סטיק אחד של ג'יגה ובהמשך אני אוסיף עוד סטיק אחד כמוהו.....כאשר אני אחליט להוסיף את הסטיק השני אני אצטרך לשנות משהו בהגדרות של הביוס נכון???ואם כן אז אשמח להסבר קל איך לבצע את השינוי בהגדרות בעברית פשוטה חברים!!!ואל תדאגו אני אשנה את השם של התרד!!!!!!תודה....
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אבל אם אתה מתכנן בשנה הקרובה לשדרג לעוד 1G עדיף לך לקחת עכישו 1G ואז ישאר לך 2 סלוטים פנויים בלוח אם לעוד זיכורנות בעתיד.לא אמור להיות מספר זוגי של סלוטים לזיכרון?כלומר אם הוא שם אחד ישארו עוד 3 או שלא בכל הלוחות זה ככה?
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר נכון גבר אתה צודק אצלי בלוח אם יש מקום ל4 סטיקים של זכרונותכך שאם אני אשים סטיק אחד ישארו עוד שלושה ....הוספתי תמונה של הלוח אם שלי שתראה.....[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר מישהו יכול בבקשה לעזור לי בקשר לשאלה ששאלתי באיך משנים את ההגדרות בביוס כאשר מוסיפים עוד סטיק של זיכרון????
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מישהו יכול בבקשה לעזור לי בקשר לשאלה ששאלתי באיך משנים את ההגדרות בביוס כאשר מוסיפים עוד סטיק של זיכרון???? לא משנים כלום אם יש לך בלוח אפשרות דואל צאנל אז היא כרגע על אוטומטי זאת אומרת שתשים אחד זה יהיה ערוץ אחד ושתשים את השני זה ישתנה אוטומטית וזה גם לפי מקום הזיכרון בסלוטים בלוח תסתכל בחוברת יש הסבר
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים לא אמור להיות מספר זוגי של סלוטים לזיכרון?בכל הלוחות יש 4 סלוטים לזיכורנותכשאני אמרתי שעדיף 1G בסטיק אחד אם הוא בעתיד ישדרג לעוד 1G זה בגלל שאז גם אחרי שהוא ישדרג ל1Gישאר לו עוד 2 חריצים להכניס זיכורנות.. ואז במקרה שבעתיד הרחוק הוא ירצה לשדרג ל4G אולי הוא תמיד יוכל..
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים בכל הלוחות יש 4 סלוטים לזיכורנותכשאני אמרתי שעדיף 1G בסטיק אחד אם הוא בעתיד ישדרג לעוד 1G זה בגלל שאז גם אחרי שהוא ישדרג ל1Gישאר לו עוד 2 חריצים להכניס זיכורנות.. ואז במקרה שבעתיד הרחוק הוא ירצה לשדרג ל4G אולי הוא תמיד יוכל..ישנם לוחות עם 1-6 סלוטים, אולי יש יותר אבל לא ראיתי.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים לוחות מעטים, בעיקר מבוססי 915P בזמנו, רובם כללו 2 סלוטים של DDR2 ועוד 4 של DDR
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים היום בעיקר לוחות מינימליסטיים מאוד בגודל Micro ATXבעבר כל מיני לוחות של יצרני קבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.