עבור לתוכן

להתקין את הגרסא הזאת?Microsoft.Windows.XP.x64.Professional על E6300

Featured Replies

פורסם

לא יהיה גם שום הבדל בין 64 צבעים ל 32 :P

פורסם

במעבד ישנם אוגרים (רכיבי זיכרון קטנים), החשובים שבהם הם: Ax, Bx, Cx, Dx, DS, CS, SI, BP ועוד

אלו משמשים את המתכנתים (באסמבלי) לשמירת נתונים מסוימים

נפח הזיכרון של האוגרים נמדד בביטים, בתחילת לימודי האסמבלי לומדים לפי 8 ביט, אח"כ 16 ביט (DOS) ולאחר מכן 32 ביט (סביבה מתקדמת יחסית כמו Windows), ומי שרוצה להמשיך אז גם 64 ביט

בכל מקרה, אין כאן קשר לצבעים, אלא אפשרות לאחסן מספרים גדולים בהרבה (למעשה פי 2, מכיוון שהנפח הוא 2 בחזקת 32 או 64) באותו רכיב זיכרון

יש כמובן גם את מרחב הכתובות, שהוא גם כן 2 בחזקת 32 (נפח מקסימלי 4GB) או בחזקת 64

פורסם

במעבד ישנם אוגרים (רכיבי זיכרון קטנים), החשובים שבהם הם: Ax, Bx, Cx, Dx, DS, CS, SI, BP ועוד

אלו משמשים את המתכנתים (באסמבלי) לשמירת נתונים מסוימים

נפח הזיכרון של האוגרים נמדד בביטים, בתחילת לימודי האסמבלי לומדים לפי 8 ביט, אח"כ 16 ביט (DOS) ולאחר מכן 32 ביט (סביבה מתקדמת יחסית כמו Windows), ומי שרוצה להמשיך אז גם 64 ביט

בכל מקרה, אין כאן קשר לצבעים, אלא אפשרות לאחסן מספרים גדולים בהרבה (למעשה פי 2, מכיוון שהנפח הוא 2 בחזקת 32 או 64) באותו רכיב זיכרון

יש כמובן גם את מרחב הכתובות, שהוא גם כן 2 בחזקת 32 (נפח מקסימלי 4GB) או בחזקת 64

וואלה את זה חיפשתי "מרחב הכתובות" , זה מגדיל את מרחב הכתובות זיכרון שהמעבד יכול לעבוד בו זמנית .

עכשיו השאלה שלי היא אם הוספה של זיכרון במעבד שתומך ב 64B יחייב שימוש במערכת הפעלה שתומכת ב 64B או שאין קשר ביניהם ?

האם בכלל יש WIN שהוא לא 64B שתומך ביותר מ 4G ?

פורסם

ההגבלה החומרתית על 32Bit היא 4GB בדיוק

ללא חומרת 64Bit אתה לא תוכל להשתמש ביותר מ-4GB לכל מעבד במערכת (לצורך העניין, כפול ליבה נחשב בתור מעבד בודד)

רוב המעבדים התומכים ב-64Bit יודעים גם לעבוד ב-32Bit (למעט Itaniumים של אינטל, בעלי סט פקודות IA64)

אתה לא חייב לעבוד עם מערכת הפעלה של 64Bit עם מעבד של 64Bit

אבל אתה חייב לעבוד עם מערכת כזו כשאתה משתמש ביותר מ-4GB

פורסם

א. אין פה שום קשר לצבעים...

ב. אני בטוח שבשאלות הנפוצות יש הסבר על אוגרים(ולא אני לא מדבר על החיות הקטנות והחמודות) ואני דיי בטוח ששם אתה תבין את ההבדל בין מעבד 32B ןלבין אחד שהוא 64B.

פורסם

תראו פשוט תמיד כשיצא הטכנולוגיה ואמרו 64BIT הנחתי שמדובר על שיפור מ32 מיליון צבעים ל64 מיליון צבעים.. והבנתי שטעיתי טעות גמורה

הסקתי את זה סתם פעם לאיודע למה אפילו.. טעות שלי :-\ בגלל זה רשמתי גם שאני לא מבין בנושא הזה אחרי זה ורואים באמת שבקטע של החידוש שווינדוס עשו עם 64BIT אני באמת לא מבין..

פורסם

חח גם אני חשבתי שה 64BIT קשור לצבעים איכשהו :kopfpatsch:. תודה על שבירת המיתוס :)

ד.א.-איך אני יודע אם המערכת שלי היא 32 או 64BIT?

פורסם

ניראה לי לפי המעבד.. יש מעבדים שתומכים ויש שלא.. אבל אתה צריך גם ווינדוס ויסטה

או XP שתומך 64BIT או שגם עכשי ואני טועה..?

פורסם

ללפי מה שקראתי בטרד הזה, זה תלוי איזה WIN XP התקנתי-64 או 32 ביט.

המעבד שלי מין הסתם תומך 64 ביט אם אני שואל שאלה כזאת.

פורסם

הגרסאות הסטנדרטיות של windows הן 32 ביט כך שאם לא קנית (או הורדת) גרסה שרשום עליה 64bit אז די בטוח שזה 32bit.

חוץ מזה בטח זה רשום בחלון שאתה מקבל אם אתה עושה properties על my computer.

ו, חחחח, 64 מיליון צבעים :P איזה "מיתוס" לא קשור.

פורסם

רק תיקון קטן לטעות צורמת.

ב 64bit המספרים לא גדולים פי 2 ממספר ב 32bit אלה פי 32^2 , הם פשוט ארוכים פי 2.

חח גם אני חשבתי שה 64BIT קשור לצבעים איכשהו :kopfpatsch:. תודה על שבירת המיתוס :)

ד.א.-איך אני יודע אם המערכת שלי היא 32 או 64BIT?

זה תלוי קודם כל במעבד, לפי דגם המעבד ניתן לדעת אם הוא תומך ב 64bit מה שנכון פחות או יותר לכל המעבדים החדשים יחסית.

אם המעבד שלך תומך ב 64bit אז צריך מערכת הפעלה שתתמוך בזה - XP 64bit, Vista, Linux.

פורסם

זה תלוי קודם כל במעבד, לפי דגם המעבד ניתן לדעת אם הוא תומך ב 64bit מה שנכון פחות או יותר לכל המעבדים החדשים יחסית.

אם המעבד שלך תומך ב 64bit אז צריך מערכת הפעלה שתתמוך בזה - XP 64bit, Vista, Linux.

יש לי מעבד E6300 ו XP התכוונתי איך אני יכול לדעת אם המערכת שהתקנתי היא 64BITY או 32.

ואני מניח ש YONIR ענה לי :D

פורסם

רק תיקון קטן לטעות צורמת.

ב 64bit המספרים לא גדולים פי 2 ממספר ב 32bit אלה פי 32^2 , הם פשוט ארוכים פי 2.

כמובן שמדובר על הגודל שנדרש לאיחסון המספר ולא על גודל המספר עצמו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים